dobroge.tv

Live

Îngâmfarea Feliciei Ovanesian nu rămâne netaxată. Viceprimarul Ionuţ Rusu: Doamna nu este primarul Constanţei, este doar un angajat!

Îngâmfarea Feliciei Ovanesian nu rămâne netaxată. Viceprimarul Ionuţ Rusu: Doamna nu este primarul Constanţei, este doar un angajat!
30 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Acţiunile Feliciei Ovanesian, administratorul oraşului Constanţei, nu rămân netaxate. Invitat astăzi, la emisiunea „Poveştile Oraşului Meu” de la radio-ul local Radio Sky, viceprimarul Ionuţ Rusu a avut un punct de vedere ferm cu privirile la numele doamnei Ovanescian.

„Doamna Ovanesian nu este primarul Constanţei. Doamna Ovanesian nu a câştigat alegerile, doamna Ovanesian este angajată a Primăriei, are un contract, cel care a câştigat alegerile se numeşte Partidul Naţional Liberal şi îi are ca reprezentanţi pe domnul Chiţac (nr - Vergil Chiţac), pe domnul Ionuţ Rusu şi, bineînţeles, pe consilierii care fac parte din Partidul Naţional Liberal. Doamna Ovanesian este city manager”, a transmis viceprimarul Ionuţ Rusu.

Moderatorul emisiunii l-a informat şi despre atitudinea revoltătoare a administratorului oraşului Constanţa, dar şi despre incidentul petrecut zilele trecute în sediul Primăriei Constanţa, când reprezentanta unei firme a fost agresată verbal de Felicia Ovanesian. Dobrogea TV a relatat despre acest incident în articolul: De la cuvinte jignitoare la atitudinea de stăpân al Primăriei Constanţa. Cum îşi sabotează Felicia Ovanesian echipa din care face parte.

Viceprimarul nu a oferit un punct de vedere cu privire la acest eveniment.

Cum îşi sabotează echipa din care face parte

Incidentul la care face referire moderatorul emisiunii a avut loc zilele trecute. Reprezentanta unei firme de logistică a povestit că a avut ghinionul de a-i ieşi în cale Felicia Ovanesian atunci când s-a dus să pună la punct un acord privind rezolvarea situaţiei unui imobil din Constanţa. Mai mult, aceasta vorbeşte despre „un comportament de intimidare şi agresare verbală” din partea Feliciei Ovanesian.

M. A. a ajuns la Primăria Constanţa pe 24 martie „în vederea prezentării pentru agreearea uneia dintre cele două soluţii” pentru rezolvarea legală a situaţiei imobilului respectiv. Dar, odată ajunsă la sediul Primăriei Constanţa, „am avut parte de o abordare directa de catre City Managerul Felicia Ovanesian care “ma astepta” si “ma urmareste de ceva vreme” cum ca ma folosesc de numele dl. primar de a rezolva “situatii” prin institutie!!! Am incercat sa ii explic pe un ton neutru, pentru ce sunt acolo, aceasta punandu-ma sa ii arat ce este in geanta (dosarul in vederea solutionarii), cat si geanta insasi, spunandu-mi pe un ton ridicat, continuu ca nu am voie sa intru in aceasta institutie, ca va avea grija sa nu mai “calc in aceasta institutie”, starea acesta persistand cam 30 de minute, aceasta tipand la mine pe holul de la intrare, cat si pe holul de la etajul 1 al institutiei. Apoi in birou la dl. Arh. Sef, au navalit alte doua doamne de la departamentul juridic, la fel de ofuscate, care mi-au spus ca nu am ce sa caut sa “rezolv dosare de genul” .

Din păcate, vocea Feliciei Ovanescian se face din ce în ce mai auzită prin astfel de atitudini sfidătoare care nu fac cinste nici administraţiei locale, nici oraşului Constanţa. În ultimul timp, administratorul oraşului a ajuns în atenţia publică în special prin instrumente care pun într-o lumină proastă echipa de conducere a oraşului, echipă din care ar trebui să ţină cont că face parte. Constănţenii aşteaptă cât mai multe soluţii benefice prin care să prospere oraşul, nu atitudini sfidătoare şi comportamente jignitoare.

Sursă foto: constantainfo.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233