dobroge.tv

Live

Volodimir Zelenski va vorbi în Parlamentul României

Volodimir Zelenski va vorbi în Parlamentul României
30 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, va vorbi săptămâna viitoare în Parlamentul României, anunță Florin Cîțu, președintele Senatului, scrie Digi 24.

Discuție importantă cu premierul Ucrainei, Denîs Șmîhal: președintele Volodimir Zelenski va susține un discurs în Parlamentul României. Ca președinte al Senatului României, voi aranja ca acest lucru să se întâmple săptămâna viitoare. Ucraina are pe deplin sprijinul meu. Îți mulțumesc, Denîs!”, a scris, pe Twitter, Florin Cîțu.

Şi preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Marcel Ciolacu, a afirmat, marţi, la Constanţa, că preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, se va adresa Parlamentului, existând o corespondenţă în vederea pregătirii acestui moment.

Și președintele Klaus Iohannis a avut marți o convorbire telefonică cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski, în care a reafirmat sprijinul României față de fiecare cetățean care sosește în țara noastră -- detalii aici: Iohannis: Am discutat cu preşedintele Zelenski. Peste 125 de camioane cu ajutoare, ambulanţe, maşini de pompieri din România şi alte state UE au ajuns în Ucraina.


Sursă foto: Facebook МВС України

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233