dobroge.tv

Live

Phoenix, la o victorie de Final Four

29 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Phoenix CSU Simona Halep a făcut un pas mare spre calificarea în premieră în Final Four-ul Ligii Naționale la baschet feminin. Constănțencele au câștigat partida cu CSM Alexandria, contând pentru primul meci din play-off, cu scorul de 69 la 52. Meciul doi este programat să aibă loc joi, la Alexandria.

Primul meci al fetelor de la Phoenix CSU Simona Halep din play-off-ul Ligii Naționale de baschet feminin, contra celor de la CSM Alexandria, s-a desfășurat sub semnul echilibrului în prima sa jumătate. Ambele formații au câștigat câte un sfert, astfel că pauza mare le-a găsit pe acestea la egalitate, cu scorul de 37 la 37. 

În ciuda problemelor financiare cu care se confruntă echipa, constănțencele au revenit mult mai motivate de la cabine și au trecut la conducerea jocului din teren. Desprinderea decisivă s-a produs în ultimul sfert, câștigat de elevele pregătite de Miroslav Popov într-o manieră categorică, cu scorul de 21 la 7. S-a încheiat 69 la 52 pentru Phoenix CSU Simona Halep care a făcut astfel un prim pas către calificarea în premieră în play-off-ul Ligii Naționale de baschet feminin. Soarta confruntării dintre cele două formații se poate decide însă joi, când este programat meciul doi, de la Alexandria. 

În caz de egalitate după această partidă, meciul decisiv se va desfășura la Constanța, în Sala Sporturilor, pe 2 aprilie. În cazul în care se va califica în Final Four-ul Ligii Naționale, Phoenix va realiza cea mai importantă performanță din toate timpurile pentru baschetul constănțean.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233