dobroge.tv

Live

Vești bune de la meteorologi. Vremea va fi deosebit de caldă în Dobrogea: temperaturile urcă până la 24 de grade

Vești bune de la meteorologi. Vremea va fi deosebit de caldă în Dobrogea: temperaturile urcă până la 24 de grade
29 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Vești bune de la meteorologi. Vremea se încălzește în Dobrogea, în această săptămână. Temperaturile vor ajunge la 24 de grade.

Astfel, marți, 29 martie, vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona de coastă la început. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 6 și 10 grade. Vor fi condiții de ceață.

Și miercuri, 30 martie, vremea va fi în continuare caldă, chiar deosebit de caldă în partea continentală. Astfel, temperaturile maxime se vor situa între 19 și 24 de grade, mai scăzute pe litoral și în deltă unde vor fi între 13 și 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 10 grade. Cerul va fi variabil, mai mult noros noaptea, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare. Dimineața vor fi condiții de ceață.

Joi, 31 martie, vremea se va menține deosebit de caldă. Cerul va avea înnorări temporare, iar în a doua parte a intervalului, izolat, va ploua slab. Vântul va sufla moderat, cu intensificări locale și temporare (cu rafale, în general, de 45 - 55 km/h), cu precădere pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 23 de grade, mai scăzute pe litoral și în deltă unde vor fi de 12 și 17 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 12 grade.

Vineri, 1 aprilie, vremea va fi în continuare deosebit de caldă. Cerul va prezenta înnorări și, izolat, vor fi ploi slabe, cu precădere sub formă de aversă. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare, îndeosebi ziua. Temperaturile maxime se vor situa între 16 și 26 de grade, cu cele mai scăzute valori pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 12 grade.

Iar sâmbătă, 2 aprilie, vremea va fi în general instabilă și caldă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și, local, vor fi averse de ploaie, posibil asociate cu descărcări electrice. Izolat, cantitățile pot fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 22 de grade, cu cele mai scăzute valori pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 și 9 grade.


Sursă foto: constantamea.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233