dobroge.tv

Live

Cu 120 km/oră, spre moarte. Goana unei şoferiţe a ucis o familie întreagă, un băieţel de 7 ani a rămas al nimănui: ''Era un băiat în dreapta, urla, i-am dat apă''

Cu 120 km/oră, spre moarte. Goana unei şoferiţe a ucis o familie întreagă, un băieţel de 7 ani a rămas al nimănui: ''Era un băiat în dreapta, urla, i-am dat apă''
28 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Mai multe vieţi nevinovate au fost curmate în urma unui accident cumplit care a îngrozit o ţară întreagă. O şoferiţă care a intrat pe contrasens a provocat un accident în care şi-au pierdut viaţa doi soţi şi copilul lor de un an şi trei luni, în timp ce celălalt copil al familiei, un băiat de șapte ani, a fost rănit grav. Şi şoferiţa care a provocat accidentul s-a stins din viaţă.

Tragedia a avut loc ieri seară. Potrivit observatornews.ro, la volanul unui BMW, o tânără de 32 de ani gonea dinspre Săcălaz spre Sânmihaiu Român cu 120 de kilometri la oră. Nu se ştie dacă a pierdut controlul volanului sau a vrut să depăşească, cert e că femeia a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de o altă maşină în care se aflau soţii şi cei doi copii ai lor. Impactul a fost atât de violent că maşina familiei a fost aruncată, peste parapeţi, în câmpul de lângă şosea.

"Am ajuns cu un minut după ce s-a întâmplat, deja erau morţi, era un băiat în dreapta urla, i-am dat apă, şi femeia, până a venit poliţia, am ţinut-o să nu leşine. Domnul a mai rezistat câteva secunde, de când i-a pus aparatul, dar dup-aia i s-a oprit inima. Lovit în cap", a povestit un martor pentru sursa citată.

Singurul care a supravieţuit este cel de-al doilea copil al familiei, un băiat de şapte ani, care se află internat în spital. Micuţul primeşte şi ajutor psihologic, ca să treacă peste trauma de a-şi fi pierdut familia.

Azi dimineaţă, s-a stins din viaţă şi tânăra care a provocat accidentul. A ajuns la spital cu răni grave, dar în viaţă, însă azi-dimineaţă inima i-a cedat şi n-a mai putut fi salvată. Potrivit observatornews.ro, femeia se ducea la muncă când a intrat pe contrasens.

Internauţii au comentat că zona respectivă este plină de gropi. De altfel, anchetatorii iau în considerare şi faptul ca şoferiţa să fi încercat să evite o groapă şi aşa a ajuns pe contrasens. După tragedie, Consiliul Judeţean Timiş a anunţat că drumul va intra în reparaţii săptămâna viitoare.

Poliţiştii urmează să stabilească cum s-a petrecut tragedia. 

Sursă foto: observatornews.ro.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233