dobroge.tv

Live

Doliu în Poliția Română. Dragoș și-a pierdut viața în urma unui accident cumplit. Avea doar 24 de ani: „Ai părăsit această lume mult prea devreme”

Doliu în Poliția Română. Dragoș și-a pierdut viața în urma unui accident cumplit. Avea doar 24 de ani: „Ai părăsit această lume mult prea devreme”
28 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Durere fără margini în familia lui Dragoș, șeful Poliției Cristuru Secuiesc, care s-a stins din viață mult prea devreme. Tânărul de 24 de ani a fost implicat vineri într-un accident cumplit. Mașina în care se afla a intrat violent într-un copac. Alte trei persoane au fost rănite.

Subinspector de poliție STURZ DRAGOȘ-FLORIN, șeful Poliției Cristuru Secuiesc a murit într-un cumplit accident de mașină.

Un tânăr de 24 de ani și-a pierdut viața într-un cumplit accident rutier produs în noaptea de vineri spre sâmbătă în județul Harghita. Un autoturism în care se aflau trei persoane a intrat violent într-un copac.

Potrivit IPJ Harghita, accidentul s-a produs vineri, în jurul orei 23.30, pe D.N.13/C, în localitatea Betești, dinspre Municipiul Odorheiu Secuiesc către Cristuru Secuiesc.

Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a constatat faptul că, un bărbat de 36 de ani, în timp ce conducea autoturismul personal, în localitatea Betești, dinspre Municipiul Odorheiu Secuiesc către Cristuru Secuiesc, a intrat în coliziune cu un copac aflat pe marginea drumului.

În momentul producerii evenimentului, în autoturism se mai aflau trei persoane.

În urma impactului, un tânăr de 24 de ani a decedat, iar conducătorul auto și alți doi ocupanți ai vehiculului au suferit leziuni, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei șoferului.

A fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă

Dumnezeu să-l odihnească!

Condoleanțe familiei!!!”, transmit colegii pe o rețea de socializare.

Mare de lacrimi după moartea lui Dragoș

Vestea morţii a căzut ca un trăsnet şi pentru apropiaţi, care au scris mesaje de condoleanţe pe rețelele de socializare.

Ai părăsit această lume mult prea devreme camarad, coleg drag, Subinspector Dragoș Sturz Florin... sincere condoleanțe familiei, Dumnezeu să-l odihnească în pace!!!

Soarta a fost prea crudă cu acest tânăr polițist cu chip plăcut, frumos care la 24 de ani a părăsit această lume într-un mod dramatic. D-zeu să-l ierte și să-l odihnească în pace și familiei îndoliate și greu încercate SINCERE CONDOLEANȚE!”

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!Păcat de tinerețea lui!Putere pentru părinți să treacă peste acest necaz greu de dus și de acceptat

Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul în împărăția cerurilor, Iar părinților să le dea mîngîiere să poată trece peste aceste momente dificile!

Câtă durere! Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în Împărăția Sa!


Sursă foto: Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233