dobroge.tv

Live

Un șofer și-a parcat cabina de TIR pe plaja sălbatică de la Vadu

Un șofer și-a parcat cabina de TIR pe plaja sălbatică de la Vadu
12 august 2020
Redactia DTV
Publicitate

Plajele sălbatice continuă să fie pe placul turiştilor, însă mulți dintre aceștia ignoră regulile din zonă. Într-o singură zi, aici au venit peste 13.000 de turişti cu aproape 3.000 de autoturisme. Mai mult, un turist a venit la malul mării chiar cu cabina de TIR pe care a parcat-o pe plajă.

În zilele de 8-9 august 2020, inspectorii ecologi ai Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, organizaţi în echipe mixte împreună cu reprezentanţii Grupării mobile de Jandarmi Tomis Constanţa şi ai Poliţiei Deltei, au fost prezenţi în acţiuni de monitorizare şi control pe plajele din sudul Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, unde în continuare mii de turişti, în căutarea izolării, aleg aceste zone ca loc de relaxare.

La fel ca şi în weekend-urile trecute, cei mai mulţi turişti au fost tot la Vadu, astfel, în ziua de 8 august, aproximativ 12.000 turişti şi 2.200 de maşini, au fost estimaţi la plaja Vadu, pe plaja Corbu, 900 de turişti şi 350 de maşini, iar pe plaja Midia, 300 turişti şi 150 maşini. De asemenea, duminică, 9 august, pe cele trei plaje au fost estimaţi un număr total de 13.450 de turişti şi 2.730 maşini.

„Astfel, în urma acțiunii comune de control din data de 08.08.2020, s-au aplicat 63 sancțiuni ( 43 amenzi și 20 avertismente) în valoare totală de 17.030 lei, pentru încălcarea legislației privind accesul persoanelor şi circulaţia cu mijloace rutiere pe teritoriul rezervaţiei fără actele de reglementare emise de Administraţia Rezervaţiei, respectiv permise de acces, campare ilegală, circulaţia sau staţionarea vehiculelor pe plaje sau pe zonele adiacente. Pentru aceleași contravenții, duminică au fost aplicate în cadrul acțiunilor de control un număr de 80 de sancțiuni (59 de amenzi și 21 de avertismente) în valoare totală de 25.600 lei”, a scris ARBDD, pe Facebook.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233