dobroge.tv

Live

Conducerea Forțelor Navale Române a dispus în regim de urgență intensificarea măsurilor de supraveghere a spațiului maritim al României. VIDEO

21 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Mai multe mine marine au fost văzute plutind în derivă pe Marea Neagră. Direcţia Hidrografică a Marinei Militare la Constanța a emis imediat o alertă pentru toate navele. Se pare că acestea ar proveni de pe coasta Odessei cred unii experţi. Puitorul de mine și plase „Viceamiral Constantin Bălescu” a ieșit din portul militar, pentru a executa misiuni de cercetare în raioane maritime din apele teritoriale românești.

CITEȘTE ȘI: România și Bulgaria avertizează că există mine care plutesc în derivă în Marea Neagră

Conducerea Forțelor Navale Române a dispus în regim de urgență intensificarea măsurilor de supraveghere a spațiului maritim al României. În acest sens, puitorul de mine și plase „Viceamiral Constantin Bălescu” a ieșit pentru a executa misiuni de cercetare în raioane maritime din apele teritoriale românești. Până la acest moment, nu au fost observate mine în aria de patrulare și nici nu au fost primite informații de la nave comerciale în acest sens.

Forțele Navale Române sunt pregătite să acționeze cu mijloace de contracarare adecvate. După primirea avertismentului, DHM, Direcția Hidrografică Maritimă, a întocmit avizul pe care l-a transmis, conform obligațiilor legale, tuturor instituțiilor beneficiare pentru informarea navigatorilor despre posibilul pericol de mine și a fost comunicat un număr de telefon la care navigatorii să raporteze autorităților române situațiile în care ar observa existența unor asemenea pericole”, a declarat Corneliu Pavel, purtător de cuvânt Forțele Navale Române.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233