dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. El este militarul căruia i s-a furat arma cu 30 de cartuşe. Acesta se uita la o slujbă religioasă pe telefon

CONSTANŢA. El este militarul căruia i s-a furat arma cu 30 de cartuşe. Acesta se uita la o slujbă religioasă pe telefon
21 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Individul care a furat o armă și un încărcător cu 30 de cartușe de la un militar din Constanţa este de negăsit, la aproape 48 de ore de la incident. Au fost instituite filtre în toată ţara, în căutarea celui care a rănit un militar și i-a furat arma, iar paza a fost intensificată în toate unitățile militare. Întreg județul Constanța se află în stare de alertă, toate maşinile fiind oprite şi verificate de către forţele de ordine. În acelaşi timp, anchetatorii iau în calcul mai multe variante, dar semne de întrebare planează asupra declaraţiilor făcute de militarul atacat.

Între timp, apar noi informaţii din anchetă. Antena 3 a prezentat în exclusivitate imagini cu militarul lăsat fără arma de serviciu. Bărbatul se uita la o slujbă religioasă în momentul în care a fost atacat de un individ mascat. Informația a fost confirmată de procurorii militari pentru stirileprotv.ro. Potrivit sursei citate, soldatul, adept al cultului adventist, ar fi declarat la audieri că nu era atent în post. Urmărea pe telefon o slujbă transmisă în direct pe o rețea socială.

Arma şi muniţia furate, căutate cu scafandri în Canalul Poarta Albă – Midia Năvodari

Potrivit reprezentanţilor Forţelor Navale Române, scafandri au căutat, astăzi, arma şi muniţia furate la sfârşitul săptămânii trecute, în Canalul Poarta Alba – Midia Năvodari. Ei au verificat mai multe ore, fără a reuşi să le găsească şi au încheiat căutările.

De asemenea, tot pentru găsirea armei şi muniţiei poliţiştii fac în continuare filtre rutiere şi verifică autovehicule din trafic.

Reamintim că un militar de la Centrul 110 Comunicaţii şi Informatică din Mamaia Sat a fost atacat prin surprindere, în seara de 19 martie, în timp ce executa serviciul de pază în unitate.

“O persoană neidentificată, cu cagulă şi înarmată cu o armă albă, a intrat prin efracţie în perimetrul unităţii militare, în jurul orei 20.15, şi l-a atacat pe militar. Militarul, aflat în postul de pază, a aplicat procedurile legale, a opus rezistenţă în confruntarea corp-la-corp cu agresorul, dar a fost deposedat de arma din dotare şi de un încărcător cu 30 de cartuşe. După ce a intrat în posesia armei şi a muniţiei, agresorul a părăsit perimetrul unităţii (a sărit gardul), iar militarul agresat i-a anunţat de urgenţă pe comandantul corpului de gardă şi pe comandantul unităţii”,se arată în comunicat.

Parchetul Militar Constanţa şi poliţiştii au deschis o anchetă pentru cercetarea evenimentului.

Sursă foto: Antena 3

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233