dobroge.tv

Live

Familie distrusă de un şofer băut - soţ şi soţie ce se țineau de mână, spulberaţi pe trecere. Un poliţist local a resuscitat femeia, dar totul a fost în zadar

Familie distrusă de un şofer băut - soţ şi soţie ce se țineau de mână, spulberaţi pe trecere. Un poliţist local a resuscitat femeia, dar totul a fost în zadar
21 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un accident cumplit a distrus o familie. O femeie a murit, iar soţul ei a ajuns cu răni grave la spital, după ce au fost spulberaţi pe o trecere de pietoni de o maşină condusă de un şofer beat. Tragedia a avut loc în municipiul Târgu Jiu.

Şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru "săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul, pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului, poliţiştii procedând la introducerea acestuia în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj".

Potrivit observatornews.ro., cei doi soţi se ţineau de mână, într-o plimbare prin oraş. În timp ce traversau bulevardul pe o trecere de pietoni, au fost spulberaţi de o maşină la volanul căreia se afla un inspector al Direcției Sanitar Veterinare din Gorj. În urma impactului deosebit de violent, femeia a fost aruncată la câţiva metri pe şosea. Soţul ei a rămas lipit de asfalt, după ce a fost izbit puternic.

"Direct în plin i-a luat. Doar a pus o frână... A avut viteză! A avut viteză!", a povestit un martor, pentru sursa citată.

Până la sosirea ambulaţei, un martor a încercat să o resusciteze pe femeie. Este vorba despre un poliţist local. Din păcate. femeia nu a mai putut fi salvată, în timp ce soţul ei a suferit răni severe la mâini şi picioare şi a ajuns pe masa de operaţie.

"Colegul nostru, Alin Popescu, polițist local în cadrul Serviciului Circulație Rutieră, este cel care, împreună cu un cetățean, au acordat primul ajutor victimelor cumplitului accident petrecut astăzi pe bulevardul Constantin Brâncuși. Alin se îndrepta către sediul Poliției Locale Târgu Jiu, pregătit să înceapă o nouă zi de muncă, nefericitul eveniment petrecându-se chiar sub ochii lui.

Colegul nostru nu a ezitat nicio secundă în a acorda primele îngrijiri victimelor rănite, împreună cu un alt cetățean care fusese, la rândul lui, martor la cele întâmplate.

Două echipaje ale Poliției Locale Târgu Jiu, unul de rutieră și unul de ordine publică, aflate în apropiere, au ajuns la fața locului pentru a-l sprijini pe Alin și pentru a întreprinde măsurile specifice ce se impun în astfel de situații.

La scurt timp, la fața locului au ajuns și echipajele medicale care au depus toate eforturile necesare pentru salvarea vieților celor două persoane accidentate.

Din păcate, femeia n-a putut fi salvată, impactul fiind foarte puternic. Este o zi tristă pentru comunitate.

O familie trăiește o adevărată tragedie, iar astfel de evenimente nu trebuie să se repete! Circulați cu prudență, respectați legislația în ceea ce privește circulația pe drumurile publice, adoptați conduita preventivă‼️Viața are prioritate", a transmis Poliţia Locală Târgu Jiu, pe Facebook.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

,,La data de 20 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați, prin apelul 112, cu privire la faptul că pe bulevardul Constantin Brâncuși, ar fi avut loc un eveniment rutier soldat cu două victime. Din cercetările efectuate, a reieșit că un bărbat, de 47 de ani, din Municipiul Târgu Jiu, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe bulevardul Constantin Brâncuși, din direcția străzii Tudor Vladimirescu către Piața Centrală, ar fi acroșat un bărbat, de 52 de ani și o femeie, de 57 de ani, ambii din Municipiul Târgu Jiu, care s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc permis, marcat și semnalizat corespunzător. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea bărbatului, care a fost preluat și transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale iar femeii i-a fost acordat primul ajutor, fiindu-i efectuate manevre de resuscitare de către echipajul medical prezent la fața locului, constatându-se decesul acesteia. Conducătorul auto a fost testat cuaparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”,a anunțat IPJ Gorj., potrivit gorjeanul.ro.

Sursă foto: gorjeanul.ro.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233