dobroge.tv

Live

Peste 40 de laboratoare mobile pentru educaţie rutieră au intrat în dotarea Poliţiei Române

16 martie 2022
Publicitate

45 de laboratoare mobile pentru educaţie rutieră au intrat în dotarea Poliţiei Române şi a structurilor teritoriale ale Poliţiei Rutiere. Potrivit ultimelor date, zilnic, mor cel puțin cinci oameni în accidente rutiere. Principalele cause ale accidentelor sunt, potrivit ministrului Afacerilor Interne, viteza excesivă, indisciplina în trafic a pietonilor şi neacordarea priorităţii de trece pietonilor sau vehiculelor.

Aceste laboratoare educaţionale mobile, în valoare de aproximativ 1,5 milioane de euro, achiziţionate în cadrul unui proiect european amplu, cu un buget total de aproximativ 5,2 milioane de euro, au ca scop conştietizarea şi responsabilizarea tuturor actorilor din societate, care din postura de participanţi la trafic, se expun riscurilor majore atunci când încalcă regulile de circulaţie.

275 de persoane decedate în 637 de accidente rutiere, în primele luni ale anului 2022. În ultimii trei ani, zi de zi, au avut loc în medie 18 accidente grave, în fiecare zi, soldate cu cinci pierderi de vieţi omeneşti”, a declarat Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233