dobroge.tv

Live

Câciu: „Mixul de măsuri cu care Guvernul va veni va privi zona de energie, de combustibili, dar şi zona de alimente”

16 martie 2022
Publicitate

Întreprinderile mici şi mijlocii din construcţii, agricultura, zona de producţie şi zona de intermediere vor primi o finanțare de 7,5 miliarde de lei. Astăzi a fost aprobată o Ordonanţă de Guvern în acest sens. În ceea ce privește reducerea accizei la carburanți ministrul Finanţelor, Adrian Câciu a afirmat că Guvernul a pregătit un mix de măsuri. Mai mult, ia îndemnat pe oameni la calm și încredere.

Mixul de măsuri cu care Guvernul va veni va privi atât zona de energie, atât zona de combustibili, dar şi zona de alimente sau alte produse şi bunuri care pot fi afectate sau sunt afectate de întreruperi pe lanţul de aprovizionare generate în Europa. România nu are o problemă în această perspectivă. Guvernul va veni cu un mix de măsuri care va ajuta și va proteja economia României și cetățenii României.

Îndemn cetățenii României la calm și la încredere. Panica nu face bine nimănui, nici individului, nici societății. Nu este cazul să ne panicăm. România este o țară stabilă din perspectiva stocurilor. România este o țară stabilă din perspectiva securității și mai ales din perspectiva financiară”, a declarat Adrian Câciu, ministrul Finanţelor.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233