dobroge.tv

Live

O şoferiţă de 72 de ani a murit pe loc după ce a lovit un scuar și s-a răsturnat cu mașina. Femeia nu purta centura de siguranţă - VIDEO

16 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

O femeie de 72 de ani, care se afla la volanul maşinii sale, pe o stradă din Timişoara, a lovit un scuar despărţitor al benzilor de circulaţie, autoturismul răsturnându-se. În urma impactului, femeia a decedat, potrivit news.ro.

”O femeie, în vârstă de 72 de ani, a condus un autoturism pe strada Divizia 9 Cavalerie, dinspre strada Aristide Demetriade, iar la intersecţia cu strada Ion Roată a intrat în coliziune cu scoarul despărţitor al celor 4 benzi de deplasare şi s-a răsturnat. În urma impactului a rezultat, din nefericire, decesul femeii”, transmite IPJ Timiş.

Conform procedurilor, în cauză poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Potrivit opiniatimisoarei.ro, femeia nu purta centura de siguranță și a fost proiectată din autoturism în momentul în care maşina s-a răsturnat. Polițiștii nu exclud ca femeii să i se fi făcut rău in timp ce conducea și de aceea să fi pierdut controlul autoturismului, mai scrie sursă citată.

"Am văzut-o pe doamna că a dat în bordura aceea, s-a dat peste cap pe plafon, şi a intrat... A doua oară când a dat s-a izbit acolo, pe cealaltă bordură. Şi în momentul ăla şi-a spart geamul...şi s-a dus până acolo. Maşina s-a pus la loc...Am deschis uşa să văd dacă e ceva şi n-am văzut niciun şofer. Am dat o tură, am văzut-o pe doamna. I-am pus mâna la gât să văd dacă are puls. Şi am sunat repede la poliţie", a povestit un tânăr, martor la accident.

Sursă foto/video: opiniatimisoarei.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233