dobroge.tv

Live

Drama tânărului polițist care s-a sinucis. Andrei a fost abandonat de mic şi crescut de o familie de asistenţi maternali: „Bănuiesc că avea o prietenă la Iaşi, o decepţie”

Drama tânărului polițist care s-a sinucis. Andrei a fost abandonat de mic şi crescut de o familie de asistenţi maternali: „Bănuiesc că avea o prietenă la Iaşi, o decepţie”
14 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Andrei, un tânăr polițist de doar 24 de ani și-a pus în această dimineață capăt zilelor, la Iași, lângă teiul lui Eminescu. Agentul nu avea drept să poarte armă, dar a furat pistolul din postul de poliţie unde lucra. Potrivit Observator News, tânărul era foarte tăcut, iar tăcerea lui ascundea o dramă. A fost abandonat de mic şi crescut de o familie de asistenţi maternali.

CITEȘTE ȘI: Încă un poliţist tânăr şi-a pus capăt zilelor. Andrei s-ar fi împuşcat în cap cu pistolul şefului, la doar 25 de ani

Camerele de supraveghere, aflate în posesia anchetatorilor, au surprins ultimele momente din viaţa poliţistului de 24 de ani. A intrat în parc la ora 3.08 dimineaţa, iar la 3.44, după ce a fumat o ţigară pe o bancă, s-a împuşcat. Bărbatul a fost găsit fără viaţă în parcul Copou, în jurul orei 6.00. Un trecător l-a văzut şi a sunat imediat la 112.

Potrivit sursei citate, pistolul fusese furat din postul de poliţie din comuna Leorda, judeţul Botoşani. Agentul mort era ajutorul şefului de post de acolo, dar nu avea drept de armă. Potrivit regulamentului, şeful de post era obligat să ţină pistolul și cartuşele, acasă, în cutii metalice, dar în realitate, le ţinea în sediul postului de poliție, într-un fișet, încuiat cu o cheie. Ultima dată, şeful de post a fost la serviciu sâmbătă.

Anchetatorii au găsit asupra agentuluii împuşcat o cheie de rezervă folosită cel mai probabil pentru a deschide fişetul. Iar maşina de poliţie a fost găsită parcată la câţiva kilometri de parcul Copou. Aseară, la 18.50, autospeciala fusese văzută ieşind din localitate cu direcţia Iaşi.

Bănuiesc că avea o prietenă, ceva la Iaşi, o decepţie, şi a hotărât să-şi încheie socotelile cu viaţa”, a declarat Ştefan Dulgheru, primar comuna Leorda pentru sursa citată.

Agentul Andrei Axinte fusese încadrat în urmă cu trei luni din sursă externă, după ce a lucrat la patru societăţi comerciale. Luna trecută, a fost evaluat psihologic şi, deşi a trecut cu bine testul, colegii care au participat la o instruire cu el, au observat că nu colabora deloc. Şi oamenii din comună au observat că era foarte tăcut.

Poliţistul are o poveste tristă de viaţă. A fost abandonat de mamă, iar la trei ani a fost luată de o familie de asistenţi maternali din Botoşani. Şi acum locuia tot la ei.

Şeful postului de poliţie este şi el anchetat pentru că nu a respectat procedurile. Are 31 de ani şi primise funcţia de conducere în decembrie, după ce fostul şef a ieşit la pensie, menționează sursa citată.


Sursă foto: BZI / Observator News / Botoșani News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233