dobroge.tv

Live

Dan Cărbunaru: „Pe teritoriul României se află 75.081 de cetățeni ucrainieni, dintre care 29.385 sunt copii”

14 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Peste 75.000 de cetățeni ucraineni, dintre care aproximativ 29.400 sunt copii se află pe teritoriul României. De asemenea, autoritățile au operaționalizat, cu sprijinul Serviciului de Telecomunicații Speciale, numerele de urgență 119 și 112 în limba ucraineană. În țara vecină au fost transportate mai multe camioane cu ajutoare pentru Ucraina.

Pe teritoriul României se află 75.081 de cetățeni ucrainieni, dintre care 29.385 sunt copii. Copiii sunt primii pe lista de priorități atât în privința intervențiilor autorităților guvernamentale, fie la nivel central, fie la nivel local, cât și în conjugarea eforturilor cu societatea civilă, ONG-urile specializate din țară sau care au o vocație internațională și expertiză internațională”, a declarat Dan Cărbunaru, purtător de cuvânt Guvernul României.

Au fost transportate materiale din Italia, Slovenia, Bulgaria și alte materiale care se pregătesc chiar din interiorul României, în mod organizat, iar toate astea, în colaborare cu autoritățile ucrainiene se transferă cu camioane din Ucraina, care vin, se alimentează cu toate materialele respective și plecă către Ucraina”, a declarat Raed Arafat, șeful DSU.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233