dobroge.tv

Live

Constanța alege ''Clinica Dr. Petru'', implanturi de calitate la prețuri accesibile!

Constanța alege ''Clinica Dr. Petru'', implanturi de calitate la prețuri accesibile!
14 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Clinica Stomatologică Dr. Petru din Constanța este cea mai recentă realizare dintr-o serie de investiții din mai multe orașe din România. Clinicile „Doctor Petru” au la bază o valoare umanistă, aceea de a le oferi clienților servicii de calitate la prețuri accesibile.

Succesul repurtat de clinicile întemeiate anterior se repetă și în Constanța, unde, la scurt timp de la înființare constănțenii apreciază superlativ prestația medicilor, serviciile de calitate și prețurile avantajoase.

“Ne bucurăm nespus de mult pentru faptul că oamenii din Constanța ne-au întâmpinat cu multă căldură. De la deschidere am avut un număr spectaculos de intervenții pe implanturi dentare! Le mulțumim tuturor pentru încrederea acordată!”, a declarat dr. Petru Trifăuțanu.

Clinica Dr. Petru este înființată cu fonduri europene (POCU), investiție care a permis achiziționarea de echipamente performante și utilizarea acestora la prețuri accesibile.

Investițiile permit oferirea unor servicii de medicină dentară complexe, ce includ radiologia dentară 3D CT, chirugia dentară și aplicarea de implanturi dentare de proveniență Germania, Italia și Coreea, la prețuri care încep de la 300 euro.

Clinica Dr. Petru deschisă în Constanța se află în zona Casa de Cultură, lângă Balada Nej, dar cei care vor să contacteze personalul medical pentru mai multe detalii sau programări, o pot face pe www.cliniciledrpetru.ro și pe pagina de Facebook a clinicii.

Serviciile Clinicii „Doctor Petru” se adresează tuturor categoriilor de vârstă, copiii fiind întâmpinați cu o abordare foarte prietenoasă, adecvată vârstei lor.

Pentru programări în cadrul Clinicii Dr. Petru din Constanța puteți suna la 0770 204 302.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233