dobroge.tv

Live

O clinică privată nu mai oferă servicii medicale gratuite ucrainienilor: „Majoritatea au apelat la serviciile noastre din maşini de lux”

O clinică privată nu mai oferă servicii medicale gratuite ucrainienilor: „Majoritatea au apelat la serviciile noastre din maşini de lux”
13 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

OK Medical anunţă suspendarea gratuităţii oferite cetăţenilor ucraineni, argumentând că „trăim vremuri tulburi, în care e bine să ne păstrăm raţiunea şi să ne preocupăm de ai noştri în primul rând” şi că majoritatea cetăţenilor ucraineni care au apelat gratuit la serviciile clinicii au făcut-o „din maşini de lux, cu scopul de a tranzita ţara, nu ca măsură de control sau prevenţie”.

Trăim vremuri tulburi, în care e bine să ne păstrăm rațiunea și să ne procupăm de ai noștri în primul rând.

De la începutul conflictului în Ucraina, în România s-au stins mai mulți oameni ca urmare a infecției cu Covid-19, decât civili în acea zonă de conflict.

Ca urmare a celor expuse mai sus, OK Medical comunică public:

1. Suspendarea gratuității oferite cetățenilor ucraineni. Acest fapt survine și ca urmare a faptului că majoritatea cetățenilor ucraineni care au apelat gratuit la serviciile noastre au facut-o din mașini de lux cu scopul de a tranzita țara, nu ca măsură de control sau prevenție.

2. TOATE rudele de gradul 1 ale persoanelor decedate din cauza infecției cu Covid-19 începând cu data de 1 ianuarie 2022, beneficiază de analize GRATUITE și de asigurare medicală privată de sănătate valabilă 6 luni la toți furnizorii privați de servicii medicale de pe teritoriul României. Pentru detalii, persoanele menționate sunt rugate să apeleze call center-ul OK Medical la 0219677 pentru înregistrare.

Notă: Suntem conștienți că acest comunicat nu este în trendul interesului media, motiv pentru care, rugăm share”, transmit reprezentanții clinicii.

Şi manangerul OK Medical, Mihail Lala, a scris pe Facebook pe acest subiect.

De când a început conflictul din Ucraina, în România au murit mai mulţi oameni de covid, decat civili în acest conflict. Nu am văzut pe nimeni să sară cu vreun ajutor. Da... ştiu... erau nevaccinaţi, bătrâni şi bolnavi...Atât!”, afirmă Lala.


Sursă foto: Dobrogea TV

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233