dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Ionela, mesaj emoţionant de pe patul de spital pentru toţi cei care au ajutat-o: ''Dumnezeu să vă răsplătească înmiit''

CONSTANŢA. Ionela, mesaj emoţionant de pe patul de spital pentru toţi cei care au ajutat-o: ''Dumnezeu să vă răsplătească înmiit''
12 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Constănţenii nu au rămas indiferenţi la necazul unei tinere. După apelul lansat pe toate reţelele de socializare şi site-urile de ştiri din Constanţa pentru a dona sânge pentru o asistentă medicală, oamenii s-au mobilizat şi au donat pentru a ajuta la însănătoşirea ei.

Ionela nu a rămas indiferentă şi a ţinut să le mulţumească tututor printr-un mesaj emoţionant.

"Dragii mei,

Am ramas surprins impresionata de devotamentul,bunatatea,ajutorul primit atat de la prieteni,colegi,oameni dragi mie cat si de la oameni pe care nu i-am vazut niciodata!

Vreau sa stiti ca sunt stabila din toate punctele de vedere,pe mana unor profesionisti cu adevarat care sunt convinsa ca vor duce la bun sfarsit aceasta problema destul de delicata!!

Va mulțumesc inca od ata pe aceasta cale pentru grija voastra fata de mine in aceste momente si imi doresc ca Dumnezeu sa va rasplateasca inmiit pentru tot ajutorul vostru!", a scris tânăra viitoare mămică pe pagina sa de Facebook.

Sima Ionela este internată în Spitalul Județean, secția de Obstretică-Ginecologie, după ce a fost diagnosticată cu placenta praevia și a făcut șoc hipovolemic.

Prietenii săi au făcut un apel la donare de sânge: CONSTANŢA. În prima linie pentru vieţile celorlalţi, dar azi luptă pentru viaţa ei. Ionela are nevoie de noi pentru a naşte un "copil frumos și puternic, ca ea"

"Fac aceasta postare,pentru colega mea Sima Sima Ionela .....un om puternic, care lupta în linia 1...Acum are nevoie de ajutor pentru a putea sa ducă la termen sarcina și a naște un copil frumos și puternic, ca ea. Cine vrea sa doneze sânge o poate face la centru de donare, de lângă spital județean Constanța pe numele Sima Ionela, ginecologie 2, salon 9307",a scris o colegă, pe Facebook.

Sursă foto: Sima Ionela Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233