dobroge.tv

Live

Vergil Chiţac, după haosul din benzinăriile din Constanţa: ''Fac apel la calm și la luciditate"

Vergil Chiţac, după haosul din benzinăriile din Constanţa: ''Fac apel la calm și la luciditate
10 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

După haosul din Constanţa şi toată ţara, provocat de un zvon potrivit căruia preţul carburatului se va majora considerabil, primarul Vergil Chițac transmis astăzi un mesaj, în care i-a îndemnat pe constănțeni "la calm și luciditate".

Citeşte şi: Haos în Constanța și în toată țara. Cozi kilometrice la benzinării: zeci de șoferi au blocat traficul pentru a alimenta, după un zvon

"Stimați constănțeni, stimați români, fac apel la calm și la luciditate. La doi pași de noi se poartă un război în care, indirect, suntem implicați alături de toată lumea occidentală. Asta ne face vulnerabili în fața unor atacuri mediatice și încercări de manipulare în masă venite de la Răsărit, care au rolul de a induce panică și de a destabiliza țara. În aceste momente, un guvern slăbit și o societate dezbinată sunt căutate cu disperare de Rusia și prietenii ei din politica și presa românească (care, din păcate, nu sunt deloc puțini). De aceea, vă rog să nu vă încredeți isteriilor apărute din senin, să vă informați cât de des puteți din surse oficiale și cât mai diversificate și să încercați, pe cât posibil, să verificați orice zvon alarmant înainte de a vă panica.

Nu trăim cele mai limpezi vremuri, dar cu rațiune, răbdare și o înțelegere deplină a situației vom reuși să traversăm și acest obstacol pe care nimeni nu și l-a mai închipuit posibil în anul 2022. Odată depășită și această criză, vom putea spune că am ieșit din ultimii doi ani mai puternici și mai înțelepți decât am fost vreodată.

Vă mulțumesc", a scris primarul Constanţei, pe Facebook.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233