dobroge.tv

Live

Nicolae Ciucă, după creşterea preţului la carburanţi: Nu voi permite nimănui să profite de această situaţie. Vor fi controlate toate companiile petroliere din România

10 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Premierul Nicolae Ciucă a afirmat, joi, după şedinţa cu şefii mai multor instituţii de verificare şi control, că nu va permite nimănui să profite de situaţia actuală, generată de conflictul armat din Ucrana, încât să se ajungă la ”creşterea nejustificată a preţului la carburanţi”.

”Statul român are obligaţia de a-şi proteja cetăţenii, de a-şi proteja economia, mai ales în această perioadă complicată provocată de invazia militară rusă în Ucraina. Nu voi permite nimănui să profite de această situaţie, pentru ca, din lăcomie sau alte motive, să încerce să destabilizeze economia ţării şi viaţa cetăţenilor. România este o ţară sigură, în care securitatea şi siguranţa noastră sunt garantate faţă de orice formă de agresiune, iar garanţiile trebuie să inclusă şi stabilitatea ecomică”, a afirmat premierul, citat de news.ro.

Acesta a precizat că ANAF, ANPC, Consiliul Concurenţei au demarat da investigaţii ”pentru a lua măsurile necesare de stopare a oricăror practici ilegale, abuzive, care nu au nicio justificare reală economică”.

”Am cerut tragerea la răspundere a celor vinovaţi şi sancţiunile cele mai severe pentru cei care vor să genereze instabilitate. Guvernul nu permite astfel practici şi va folosi toate instrumentele legale pentru a proteja mediul de afaceri şi cetăţeni. Atrag atenţia că orice altă tentativă de a destabiliza echilibrele economice ale ţării va fi de îndată ferm şi aspru pedepsită”, a transmis premierul.

Premierul Nicolae Ciucă s-a întâlnit, joi, cu miniştrii Energiei şi Economiei, precum şi cu conducerile ANPC, Consiliului Concurentei şi ANAF, după ce miercuri seară, zvonurile privind creşterea preţurilor la carburanţi au provocat cozi mari la benzinăriile din toată ţara.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233