dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. În prima linie pentru vieţile celorlalţi, dar azi luptă pentru viaţa ei. Ionela are nevoie de noi pentru a naşte un "copil frumos și puternic, ca ea"

CONSTANŢA. În prima linie pentru vieţile celorlalţi, dar azi luptă pentru viaţa ei. Ionela are nevoie de noi pentru a naşte un
10 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

La doar 36 de ani, o asistentă medicală se luptă cu o boală grea şi are mare nevoie de ajutorul semenilor săi. Sima Ionela este internată în Spitalul Județean, secția de Obstretică-Ginecologie, după ce a fost diagnosticată cu placenta praevia și este în șoc hipovolemic.

Pentru a avea o şansă în plus la viaţă, are mare nevoie de sânge. Ionela are grupa de sânge AB IV, dar poate dona orice grupă. Cei care merg să doneze trebuie să menționeze că donează pentru Ionela Sima.

Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa este situat pe Strada Nicolae Iorga 85, Constanța 900178. Este deschis de luni până vineri, în intervalul 07:30 - 13:00.

"Fac aceasta postare,pentru colega mea Sima Sima Ionela .....un om puternic, care lupta în linia 1...Acum are nevoie de ajutor pentru a putea sa ducă la termen sarcina și a naște un copil frumos și puternic, ca ea. Cine vrea sa doneze sânge o poate face la centru de donare, de lângă spital județean Constanța pe numele Sima Ionela, ginecologie 2, salon 9307", a scris o colega, pe Facebook.

Sursă foto: Ionela Sima Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233