dobroge.tv

Live

Premierul a dispus controale la staţiile de alimentare cu carburant: „Nu există motive reale pentru creşteri accelerate de preţuri in România”

Premierul a dispus controale la staţiile de alimentare cu carburant: „Nu există motive reale pentru creşteri accelerate de preţuri in România”
09 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Premierul Nicolae Ciucă a dispus începerea de controale ample la staţiile de alimentare cu carburant, purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru declarând că ”Guvernul României nu va permite niciun derapaj, nicio tentativă de speculă”.

Nu există motive reale pentru cresteri accelerate de preturi in România. Ţara noastră are stocuri suficiente de carburant. Prim-ministrul Nicolae Ciucă a dispus începerea de controale ample la staţiile de alimentare cu carburant. Guvernul României nu va permite niciun derapaj, nicio tentativă de speculă”, a transmis purtătorul de cuvânt al Guverului, miercuri seară.

Reacţia premierului vine după ce miercuri seara, staţiile de alimentare au fost pline, în mai multe oraşe ale ţării, românii dorind să îşi facă plinul cu carburant, în urma zvonurilor privind creşterea preţurilor.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru a transmis, miercuri, presei, că „nu sunt probleme cu stocurile de carburanţi.

La scurt timp după precizarea acestuia, ministrul Energiei, Virgil Popescu a precizat că România nu are nicio problemă cu aprovizionarea cu carburanţi în benzinării. „Vreau să le transmit românilor că nu trebuie să intre în panică şi să stea la cozi”, a spus el -- detalii aici: Virgil Popescu: România nu are nicio problemă cu aprovizionarea cu carburanţi în benzinării. Oamenii nu trebuie să intre în panică şi să stea la cozi

Reamintim că în toata țara oamenii au luat cu asalt benzinăriile, de frica scumpirilor. La Constanța, în această seară, s-au format cozi de zeci de mașini la mai multe benzinării. Spre exemplu, la o stație de alimentare cu carburant de pe starda Soveja, din apropierea City Mall, o bandă de circulație a fost complet blocată. Mai mult decât atât, și în zona Kilometru 5, un sens giratoriu a fost blocat minute în șir de oamenii care așteptau sa intre la benzinărie -- detalii aici: Haos în Constanța și în toată țara. Cozi kilometrice la benzinării: zeci de șoferi au blocat traficul pentru a alimenta, după un zvon


Sursă foto: Adevărul

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233