dobroge.tv

Live

Cărbunaru: România este o țară sigură, în care cetățenii aleg să se adăpostească aici. Aceștia au parte de garanții de siguranță

09 martie 2022
Publicitate

„România este o țară sigură, în care cetățenii aleg să se adăpostească aici. Aceștia au parte de garanții de siguranță”. Afirmația îi aparține purtătorului de cuvânt al Guvernului. De asemenea, premierul țării noastre a anunțat că vor continua să asigure sprijinul necesar refugiaților din Ucraina.

„Continuăm să ne coordonăm pentru tot ceea ce înseamnă efortul în interiorul Alianței Nord-Atlantice, precum și cu partenerii noştri din Uniunea Europeană, astfel încât să putem să asigurăm sprijinul necesar refugiaților din Ucraina și sprijinul umanitar necesar cetățenilor ucraineni rămaşi în țara vecină”, a declarat Nicolae Ciucă, premierul României.

„România se bucură de toate garanţiile de securitate oferite de apartenenţa la NATO, aliaţii noştri din cadrul NATO sunt alături de noi. România este o ţară sigură, este o țară în care cetățenii săi și orice alți cetățeni care aleg, cum este cazul celor ucrainieni, să se adăpostească în această perioadă dificilă, poate să ofere garanții de siguranță, atât pentru oameni, cât și pentru mediul de afaceri și pentru tot ecosistemul economic.

Situaţia din Ucraina se menţine extrem de complicată ca urmare a agresiunii militare ruse. La momentul la care vorbim sunt 54,7 milioane lei cheltuiţi de România pentru a veni în sprijinul refugiaţilor”, a declarat Dan Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233