dobroge.tv

Live

Iohannis: „Parcurgem cea mai gravă criză de după cel de-al Doilea Război Mondial”. România continuă să acorde asistență Kievului

08 martie 2022
Publicitate

România va continua să acorde asistența multidimensională Kievului. Klaus Iohannis a afirmat astăzi că țara noastră condamnă agresiunea Rusiei. Președintele a mai spus că s-a decis înființarea unui centru de distribuție a asistenței umanitare internaționale pentru Ucraina, care să permită colectarea și transportul donațiilor către vecinii săi.

Parcurgem cea mai gravă criză de după cel de-al Doilea Război Mondial. România condamnă ferm agresiunea militară rusă asupra Ucrainei, sprijină ferm suveranitatea și integritatea teritorială ale Ucrainei și va continua să acorde asistență multidimensională Kievului în aceste momente dificile pentru poporul ucrainean.

România a pledat insistent în ultimii ani pentru consolidarea posturii de descurajare și apărare a NATO pe întregul flanc estic, într-un mod unitar și coerent. Trebuie să rămânem uniți și solidari, dedicați apărării valorilor și principiilor care ne leagă, dar în egală măsură și apărării colective, așa cum este prevăzută de articolul 5 al tratatului de la Washington”, a declarat Klaus Iohannis, președintele României.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233