dobroge.tv

Live

La punctul de frontieră de la Isaccea au fost trimise în sprijin forțe din opt județe

07 martie 2022
Publicitate

28 de subofițeri cu două tabere mobile, cinci microbuze, două ambarcațiuni, un autocamion și un punct de comandă mobil. La punctul de frontieră de la Isaccea au fost trimise în sprijin forțe din opt județe. Este vorba de Constanța, Călărași, Ialomița, Prahova, Argeș, Buzău și Dolj.

Având în vedere situația actuală, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Delta al județului Tulcea a primit în sprijin ajutor din partea a opt județe, a opt Inspectorate. Acestea au venit în sprijin cu 28 de subofițeri, cu un autocamion, două ambarcațiuni SAR, cinci microbuze, două tabere mobile și un punct de comandă mobil.

Având în vedere că în ultima perioadă, circulația pe brațul Chilia este interzisă pentru orice navă, sub orice pavilion, s-a luat decizia în cadrul unei ședințe CJSU, la nivelul Prefecturii, ca transportul de persoane și marfă, pe brațul Sulina să fie accentuat, să fie mărit. Astfel, cursele de pasageri, dar și cursele pentru marfă au fost suplimentate. De asemenea, s-a luat hotărârea ca nava de pasageri ce transportă și marfă să oprească și pe malul stâng pentru a facilita transportul de persoane”, a declarat Daniel Năstase, purtător de cuvânt ISU „Delta” Tulcea.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233