dobroge.tv

Live

Vasile Dîncu, la baza militară de la Mihail Kogălniceanu: „După ce starea de alertă legată de COVID va trebui să facem niște adaptări legislative”

07 martie 2022
Publicitate

S-a terminat starea de alertă, ne pregătim pentru starea de criză. Aceasta nu va avea efecte asupra populaţiei, ci mai degrabă se referă la decizii de securitate şi apărare naţională. Decizia instituirii ține cont de contextul regional în urma invaziei ruse în Ucraina, care poate avea implicații și asupra țării noastre.

Guvernul nu introduce starea de criză, pentru că aceasta nu există în nomenclatorul constituțional. Criza există, iar noi va trebui, după ce starea de alertă legată de COVID va trebui să facem niște adaptări legislative pentru a putea să mergem mai departe cu unele lucruri care țin și de dezvoltările care vin dinspre Ucraina, managementul refugiaților și alte lucruri și de asemenea, și legate de COVID.

În continuare pentru a putea detașa medicii dintr-o parte sau alta, pentru a putea folosi spitalele militare, este nevoie de câteva noi reglementări, printr-un proiect de lege care va fi dezbătut în Parlament. Așa construim o bază legislativă. Despre asta spun. Construim o bază legislativă pentru această situație”, a declarat Vasile Dîncu, ministrul Apărării Naționale.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233