dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Un mesaj care-ţi rupe sufletul... Logodnica lui Sorin îşi strigă disperarea: ''Ia-mă și pe mine, dragostea mea…că ești singur și poate ți-e frig, sete!''

CONSTANŢA. Un mesaj care-ţi rupe sufletul... Logodnica lui Sorin îşi strigă disperarea: ''Ia-mă și pe mine, dragostea mea…că ești singur și poate ți-e frig, sete!''
04 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

O catastrofă aviatică a îndoliat 8 familii şi a lăsat 11 copii fără tată. 8 militari au murit după ce tragediile de la Constanţa, unde un MiG 21-LanceR şi un elicopter IAR 330-Puma s-au prăbuşit unul după altul.

Cei care au rămas în urma lor îşi strigă durerea pe unde pot. Sorin Pătraşcu este unul dintre cei 8 militari care au pierit miercuri seară. Logodnica sa, Diana, a postat un mesaj cutremurător. Diana şi-a pierdut logodnicul cu două luni înainte de nuntă.

TRAGEDIA DE LA CONSTANȚA. Mesaj sfâșietor după moartea lui Sergiu: „Fetița mare spune că tati este un super erou plecat să salveze îngerașii cu aripioarele rupte”

“Dragostea mea…dragostea mea, unde te-ai dus și m-ai lăsat așa? Cui ne lași tu, iubitul meu? Hai înapoi și ia-mă și pe mine, dragostea mea…că ești singur și poate ți-e frig, sete! Hai și ia-ma cu tine…”, a fost mesajul îndurerat al Dianei, logodnica lui Sorin, proaspătă absolventă la Medicină, potrivit ziarulargesul.ro.

8 familii distruse de durere

Sorin Pătraşcu era copilot al elicopterului IAR 330 – Puma ce s-a prăbuşit miercuri seara în zona Cogealac din judeţul Constanţa. Potrivit adevarul.ro, originar din comuna argeşeană Lunca Corbului, locotenentul Sorin Pătraşcu îşi dona constant o parte din salariu pentru copiii cu boli grave, având zeci de astfel de fapte caritabile în ultimii şase ani. Sorin Pătraşcu primea frecvent numeroase mesaje de la mame cu copii bolnavi care îi solicitau sprijinul.

CONSTANȚA. Primele imagini de la locul în care s-a prăbușit elicopterul cu cinci militari! Toți au murit: „Astăzi este o zi tristă pentru familia Armatei Române”. VIDEO

„Era un tânăr minunat şi gata să ajute mereu pe toată lumea. Nici nu mai ţin minte câţi copii bolnavi a ajutat. Sorin avea un suflet atât de bun, cum rar mai găseşti în ziua de azi… Păcat că s-a dus atât de devreme”, a declarat pentru ”Adevărul” un consătean al locotenentului Sorin Pătraşcu.

Locotenent Pătrașcu Sorin, copilot, în vârstă de 27 de ani, angajat din anul 2016, avea 500 de ore de zbor- În acest an, urma să se căsătorească.

Avion prăbușit la Constanța. Imagini surprinse de camerele de supraveghere: o explozie puternică a luminat întregul cer. Sunt mai mulți morți. VIDEO

"Dumnezeu a avut nevoie de un așa om bun în Ceruri, rugându-L, astfel, cu toții - în aceste momente grele, să aibă grijă de Sorin Pătraşcu acolo Sus! O inimă mare a încetat să mai bată mult prea devreme, lăsând în urmă o nemărginită durere familiei și celor dragi. Nu-mi vine a crede că vorbesc la timpul trecut de un coleg, iar cuvintele sunt de prisos...","Drum lin către îngeri,copil bun! Visul tău măreț încă din clasele primare,acela de a fi un pilot de succes s-a spulberat prea devreme...vei ramane in amintirea mea ca micuțul cu ochi de catifea a primei mele generații de elevi", au scris prietenii lui pe reţelele de socializare.

Sorin va fi înmormântat sâmbătă, la ora 12, în satul natal, comuna Lunca Corbului, din judeţul Argeş.

Sursă foto: ziaruldearges.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233