dobroge.tv

Live

TRAGEDIA DE LA CONSTANȚA. Scafandrii militari îşi plâng camarazii: „O pierdere pe care nu o vom putea înlocui 100% niciodată”

03 martie 2022
Publicitate

Scafandrii militari deplâng moartea celor doi camarazi decedați azi-noapte în accidentul aviatic. „Erau frații noștri” au spus aceştia, dărâmaţi de durere. Rolul celor doi militari ai Forțelor Navale Române în această operațiune de căutare-salvare era acela de scafandri salvatori în situații de urgență. Vlad Carp avea 39 de ani și era tatăl unui copil. Sergiu Bosoi avea 37 de ani și era tatăl a doi copii.

Ieri am pierdut doi camarazi, doi colegi, doi profesionişti desăvârşiti. Este greu de transpus în cuvinte această pierdere pe care nu o vom putea înlocui 100% niciodată”, a declarat Paul Cazacu, comandant Divizion Nave Scafandri.

Am avut foarte multe misiuni cu ei, am avut foarte multe operaţiuni de tăiere subacvatică, de ranfloare a unor epave, foarte multe misiuni de risc, dar noi am transformat cumva riscul acesta într-o pasiune”, a declarat Ivan Alexandru, căpitan Nava Maritimă pentru Scafandri „Grigore Antipa”.

Cei doi care au murit ieri din cadrul unității noastre să mă schimbe pe mine și pe încă un coleg de-al meu. Noi i-am văzut ultimii din cadrul unității . Pffff !.... Îmi pare nespus de rău. Când am văzut prima oară la știri, nu ne venea să credem”, a declarat cap. Gabriel Precup, scafandru salvator.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233