dobroge.tv

Live

Ministrul apărării germane, la baza de la Mihail Kogălniceanu: „Ne aflăm în vremuri grele și ne continuăm colaborarea”

02 martie 2022
Publicitate

Detașamentul german dislocat în România este format din aproximativ 75 de militari și șase aeronave Eurofighter Typhoon, care execută, alături de militarii Forțelor Aeriene Române şi Italiene, misiuni de Poliție Aeriană Întărită, sub comandă NATO. Astăzi la baza Aeriană de la Mihail Kogălniceanu a fost în vizită și ministrul apărării al Republicii Federale Germania. Oficialul german va sta de vorbă cu soldații germani care se află la baza militară din județul Constanța.

Suntem aici prezenți cu șase avioane de luptă, șase avioane Eurofighter. Am prelungit această implicare a noastră și vom verifica ce posibilități sunt ca să continuăm această prezență a Germaniei în România. Pentru Germania, flancul de Est al NATO este foarte important, am arătat acest lucru printr-o prezență intensificată în Lituania și în Slovacia.

Ne aflăm în vremuri grele și ne continuăm colaborarea. Misiunea noastră în România a fost foarte din scurt, nu am avut foarte multă vreme pentru a disloca soldați în România însă iată că, a funcționat acest lucru și arată cât de bine funcționează cooperarea, cât de bine suntem apărați și că nu vom ceda niciun milimetru din alianța noastră”, a declarat Christine Lambrecht, ministrul Apărării al Republicii Federale Germania.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233