dobroge.tv

Live

Vasile Dîncu, la baza militară de la Mihail Kogălniceanu: „Atacul Rusiei împotriva Ucrainei trebuie să înceteze”

02 martie 2022
Publicitate

Contribuţia Germaniei la asigurarea securităţii României şi la întărirea Flancului estic al NATO, într-o perioadă în care securitatea europeană este grav ameninţată, reprezintă de fapt esenţa alianţei”. Afirmația îi aparține ministrului Apărării Naționale, care s-a fost astăzi la baza aeriană de la Mihail Kogălniceanu. Mai mult, Vasile Dîncu a mai spus că atacul Rusiei asupra Ucrainei trebuie să înceteze iar dialogul şi diplomaţia trebuie să devină principalele instrumente pentru a rezolva orice disensiune,

Pacea în Europa a fost destabilizată de acțiunea flagrantă și barbară a Federației Ruse de a rescrie arhitectura europeană de securitate. Atacul Rusiei împotriva Ucrainei trebuie să înceteze, iar dialogul şi diplomaţia trebuie să redevină principalele instrumente pentru a rezolva orice disensiune.

Vecinii noștri au solicitat sprijin din partea comunităţii internaţionale pentru ca forţele armate să poată rezista şi să respingă atacurile Federaţiei Ruse. Germania şi România se află printre aceste state care aduc un ajutor și un sprijin consistent Ucrainei. Guvernul României donează Ucrainei muniții, combustibil, echipament militar de protecție, dar și alimente, apă și materiale sanitare care se adaugă la contribuțiile trimise anterior, ca răspuns la solicitarea Ucrainei prin Mecanismul European de Protecție Civilă.

De asemenea, țara noastră este dispusă să asigure tratament medical pentru militarii ucrainieni răniți. Cetățenii noștri trebuie să știe că sunt în siguranță și că unitatea alianței produce efecte concrete în a descuraja orice fel de agresiune”, a declarat Vasile Dîncu, ministrul Apărării Naționale.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233