dobroge.tv

Live

Andrei, un român de 32 de ani, soldat în armata Ucrainei, a fost ucis în război. ''A lăsat în urmă o soție însărcinată în 7 luni și o fetiță de 4 ani''

Andrei, un român de 32 de ani, soldat în armata Ucrainei, a fost ucis în război. ''A lăsat în urmă o soție însărcinată în 7 luni și o fetiță de 4 ani''
26 februarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Lumea se confruntă cu un coşmar, după ce Rusia a invadat Ucraina. În Kiev, soladaţii ucraineni încearcă să ţină piept ruşilor, care i-au atacat de pe toate fronturile. Din păcate, sunt şi pierderi de vieţi omeneşti.

Atacaţi pe toate fronturile de către ruşi, soldaţii ucraineni au reuşit să ţină piept încă o noapte. Zelenski, nou mesaj din centrul Kievului: Sunt aici. Nu ne predăm. Ne vom apăra ţara!

Cel puţin 198 de ucraineni - inclusiv trei copii - au fost ucişi de la începutul invaziei Ucrainei de către Rusia, anunţă sâmbătă ministrul ucrainean al Sănătăţii Viktor Liaşko, citat de agenţia ucraineană de presă Interfax, relatează AFP. Alte 1.115 persoane au fost rănite, inclusiv 33 de copii.

Printre cei morţi se află şiAndrei Dumbravă, un român de 32 de ani, soldat în Armata Ucrainei, care a murit în bombardamentul lansat de Rusia, noaptea trecută, asupra unității de radiotehnică militară 0173 din Podolsk în regiunea Odessa.

„Nepotul nostru, Andrei, a murit în bombardamentul absurd al unității de radiotehnică militară 0173 din Podolsk, regiunea Odesa. Ar mai fi dorit să trăiască… A lăsat în urmă o fetiță de numai 4 ani și o soție însărcinată în 7 luni… Avea doar 32 de ani…”, a scris, pe Facebook, mătușa militarului, potrivit observatornews.ro.

”El a fost Andrei Dumbravă. Era fiu, soț, tată, etnic român și soldat în armata Ucrainei. A murit noaptea trecută în atacul trupelor rusești din regiunea Odesa, în timp ce păzea un post militar de radio. La 32 de ani, a lăsat în urmă o soție însărcinată în 7 luni și o fetiță de 4 ani. Dumnezeu să îl odihnească și să îi ocrotească familia. Condoleanțe celor care l-au cunoscut. Din păcate, va mai curge sânge românesc în războiul ăsta. O parte din comunitatea românească din Ucraina, cu aproximativ 400 de mii de etnici români, se află deja în zone de conflict. Ne rugăm pentru ei și pentru tot poporul ucrainian”, a scris deputatul român Natalia Intotero, fost ministru al Românilor de Pretutindeni, pe Facebook.

Sursă foto: Senator Claudiu Târziu

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233