dobroge.tv

Live

Ştefania s-a stins la doar 15 ani, în braţele tatălui său, după ce iubitul ei de 18 ani s-a răsturnat cu maşina. ''El ar fi vrut să o sărute și atunci s-a produs tragedia''

Ştefania s-a stins la doar 15 ani, în braţele tatălui său, după ce iubitul ei de 18 ani s-a răsturnat cu maşina. ''El ar fi vrut să o sărute și atunci s-a produs tragedia''
22 februarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Durere de nedescris în familia Ştefaniei, fata de doar 15 ani care s-a stins din viaţă chiar în braţele tatălui său. Romeo a fost unul dintre pompierii chemaţi să intervină la accidentul în care era implicată fata sa. Detallile din acest caz sunt cu un puternic impact emoţional!

"Este fata mea!"

Potrivit observatornews.ro., Ştefania ieşise cu iubitul ei, Alex, 18 ani, la o plimbare între Padina şi Pogoanele, dar lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul. Şoferul, cu permis de doar o lună, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat lângă şosea. Impactul a fost unul devastator.

Tatăl Ştefaniei era de serviciu duminică când echipajul din care face parte a fost solicitat la accident. Când a ajuns la faţa locului, Romeo şi-a văzut fata aruncată pe câmp şi a putut să spună doar: "Este fata mea!".

Copila era inconştientă, aşa că tatăl i-a făcut manevre de resuscitare. Deşi a reuşit s-o readucă la viaţă, în drum spre spital inima adolescentei s-a oprit. Ştefania s-a stins în braţele propriului său tată.

Şoferul de 18 ani a scăpat cu viaţă.

”Am înțeles că fetița a fost la prieten, la Pogoanele. El ar fi vrut să o sărute și atunci s-a produs tragedia. Tata era de serviciu și când s-a dus acolo a văzut că era fata lui. Am înțeles că nu poate să-și mai revină. Cade, se ridică, iar cade, îi face calmante”, a declarat o vecină, pentru stiridebuzau.ro.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în avcest caz.

"Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus pe direcția Pogoanele către Slobozia, de către un șofer de 18 ani, din Pogoanele, a pierdut controlul asupra direcției, răsturnându-se în afara părții carosabile", a fost mesajul transmis de reprezentanții IPJ Buzău.

Doliu la Școala Gimnazială Nr. 2 din Padina

Banca în care stătea Ștefania Baciu s-a transformat luni într-un altar. 

”Am aflat aseară când mi-au trimis mesaj colegii din clasa ei și, inițial, nu mi-a venit să cred când am auzit că este vorba despre Ștefania. Era o elevă cuminte, o elevă căreia îi plăcea să se implice în multe activități, plină de energie, prietenoasă cu colegii”, spune Alina Palcău, diriginta fetei, pentru stiridebuzau.ro.

Romeo Baciu, tatăl adolescentei care a murit în accident, este unul dintre puținii pompieri care au scăpat cu viață din explozia de la Mihăilești. Romeo Baciu a avut ambele timpane perforate.

În urmă cu doi ani, Ştefania posta un mesaj emoţionant pentru aniversarea tatălui său, alături de o fotografie cu ei: "Tăticule, La mulți ani! Zâmbetul tău drag, grija, mâinile gingașe și puternice în același timp au devenit pentru mine confirmarea că bărbatul adevărat există. Îți mulțumesc că exiști. Îți mulțumesc ca mi-ai dat viață, m-ai educat cum ai știut tu mai bine, m-ai certat când a fost nevoie, pentru sprijinul, dragostea și pentru că îmi esti alături mereu. Îți doresc din inima sănătate de fier, mulți ani de viață, succese la locul de muncă o mulțime de momente fericite și clipe plăcute. Să nu îți pierzi simțul umorului iar norocul să-ți surâdă mereu. Tu ești cel mai important om pentru mine, ești sprijinul și omul nostru de încredere. Chiar și cu trecerea anilor vreau să rămân fetiță mică pentru tăticul meu. Te iubesc cel mai mult tăticul meu, cel mai apropiat bărbat din viața mea!".

Sursă foto: observatornews.ro, stiridebuzau.ro, Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233