dobroge.tv

Live

Dumitru a murit după ce iubita lui a pierdut controlul maşinii într-o curbă. Tânăra de 25 de ani a rămas fără o mână în urma cumplitului accident

Dumitru a murit după ce iubita lui a pierdut controlul maşinii într-o curbă. Tânăra de 25 de ani a rămas fără o mână în urma cumplitului accident
22 februarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un tânăr de 34 de ani a murit, iar iubita sa se află în stare gravă în urma unul accident cumplit ce a avut loc seara trecută, în judeţul Argeş. La volan se afla femeia de 25 de ani care a pierdut controlul volanului într-o curbă şi s-a izbit puternic de un gard de beton. Imapactul a fost unul devastator.

Potrivit observatornews.ro, cei doi tineri locuiau în Curtea de Argeş şi se îndreptau spre casă. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, era rănit după un accident suferit la schi şi nu putea şofa, aşa că a rugat-o pe iubita lui să conducă.Într-o curbă, femeia a pierdut controlul maşinii, care a derapat şi s-a oprit într-un gard de beton.

Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru bărbat. L-au găsit fără viaţă. O lovitură puternică, la cap, i-ar fi fost fatală. Iustina a fost transportată la spital inconștientă, cu mâna dreaptă amputată.

Tânăra rănită grav este maistru militar la o unitate din Curtea de Argeș. Dumitru P. era instructor de fitness și proprietarul unei săli de sport din oraș, potriit sursei citate.

"În urma verificărilor preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, s-a stabilit că o femeie de 25 de ani, din Băiculești, care conducea un autoturism pe strada Progresului din municipiul Curtea de Argeș, din direcția str. Valea Iașului spre str. Cuza Vodă, în curbă la dreapta, în împrejurări ce urmează să fie stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un gard din beton.

Din păcate, în urma evenimentului a rezultat decesul unui bărbat de 34 de ani, din localitatea Cepari, pasager în autoturism, precum și rănirea gravă a conducătoarei auto, femeie de 25 de ani, din Băiculești, care a fost transportată la o unitate medicală, cu leziuni grave.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut,” a transmis Poliția Argeș.

Zeci de mesaje de condoleanţe

"Nu cred aşa ceva! Dumnezeu să te ierte!", "Un om de milioane,un super caracter, să-i fie țărâna ușoară, n-am cuvinte", "Dumnezeu să-l odihnească în pace!", "Nu pot sa cred! Dumnezeu sa te ierte", "Doamne ai mila de noi condoleanțe familiei îndurerată ,Dumnezeu sa va mângâie!", "Dumnezeu sa te odihnească in pace… Mituș", "Dumnezeu să-l odihneasca în pace, păcat un băiat tânăr", au scris pe reţelele de socializare prietenii îndureraţi.

Sursă foto: argesexpres.ro/Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233