dobroge.tv

Live

O imagine cât o mie de cuvinte. Asistentă medicală în lacrimi lângă trupul neînsuflețit al unui șofer implicat într-un accident: „Respect, Titiana”

O imagine cât o mie de cuvinte. Asistentă medicală în lacrimi lângă trupul neînsuflețit al unui șofer implicat într-un accident: „Respect, Titiana”
21 februarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Imaginea durerii a fost surprinsă duminică, în localitatea Videle. O asistentă medicală de la Serviciul de Ambulanţă Teleorman a fost surprinsă în lacrimi, în urma unui accident rutier grav, la care a intervenit împreună cu colegii. Titiana plânge lângă un șofer care și-a pierdut viața după ce s-a izbit cu mașina de un cap de pod. Fotografia a devenit virală pe rețelele de socializare și a strâns sute de reacții și comentarii.

Durerea neputinței: Asistenta medicală de la ambulanța Teleorman, plângând la un accident mortal lângă Videle, 20 februarie 2022. Victima prezenta leziuni incompatibile cu viața, fără posibilitate de resuscitare. Elicopterul SMURD a fost chemat degeaba de la București. În judetul nostru se petrec accidente aproape zilnic, multe fiind grave”, este textul care însoțește fotografia publicată pe grupul de Facebook „Alexandria, Teleorman România”.

Un bărbat și-a pierdut viața

Potrivit ISU Teleorman, accidentul s-a produs duminică, în jurul orei 8.50, pe raza localității Cosmești. Un autoturism a intrat într-un cap de pod, iar în interior a rămas o victimă încarcerată, șoferul în vârstă de 73 de ani.

La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Videle, cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, un echipaj din cadrul SAJ Teleorman și elicopterul SMURD din municipiul București.

Din nefericire, echipajele medicale nu au putut face nimic pentru bărbatul de 73 de ani și au declarat decesul. El a fost scos din caroseria deformată de pompieri, cu ajutorul echipamentelor de descarcerare.

„Respect, Titiana”

Postarea a strâns sute de reacții și distribuiri din partea internauților, dar și zeci de comentarii.

Oamenii adevărați care salvează vieți sunt eroi vă doresc multă sănătate oamenii cu suflet mare

Respect pentru acești eroi! Respect Titiana (așa se numește asistenta), este un om cu un suflet extrem de mare! Dumnezeu să vă dea multă sănătate și putere

Respect pt cadrele medicale și pt pompieri (descarcerare) dar am un sfat pt toți participanții la trafic înainte de a urca la volan gândeste de trei ori sau de zece ,,oare sunt capabi azi să conduc DA SAU NU pt că există riscul să îți pierzi familia ta sau sa intri în inpact cu un alt vehicul în care să fie doi trei copii și părinți

Dumnezeu să le dea sănătate și putere! Sunt îngerii noștri!

Oamenii aceștia, de pe ambulanță, sunt adevărați eroi! În fiecare moment al zilei au parte de o încărcătura emoțională peste limită. Tot respectul pentru dânșii!

Sunt și ei oameni săracii, câte văd zi de zi, câte coșmaruri or avea noaptea.... Numa ei știu! Oricât de rece ai fi, degeaba!


Sursă foto: Facebook Alexandria, Teleorman, Romania

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233