dobroge.tv

Live

O ţară întreagă s-a rugat pentru Carol, dar micuţul de 2 ani s-a stins din viaţă. Distruşi de durere, părinţii au ales să salveze alte vieţi: ''Veșnic în sufletele noastre''

O ţară întreagă s-a rugat pentru Carol, dar micuţul de 2 ani s-a stins din viaţă. Distruşi de durere, părinţii au ales să salveze alte vieţi: ''Veșnic în sufletele noastre''
21 februarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

O ţară întreagă s-a rugat pentru micuţul Carol şi au sperat într-o minune, dar, din păcate, băieţelul a fost declarat mort de medicii ieşeni. Duminică, Carol a devenit un înger, iar părinţii lui şi-au dat acordul ca organele sale să fie donate, fiind salvate alte vieţi. Rinichii vor fi prelevaţi astăzi, la Spitalul Parhon din Iaşi.

"Veșnic în inimile și sufletele noastre!”, a scris tatăl lui Carol, pe pagina sa de socializare.

Nenorocirea a avut loc pe 9 februarie când într-un moment de neatenţie, micuţul Carol a căzut de la etajul trei al blocului în care locuia. Băiețelul a fost găsit inconştient, cu răni extrem de grave mai ales în zona capului. El a fost resuscitat și dus la spitalul din Botoşani în comă. Vineri, 18 februarie 2022, a fost transferat la Spitalul de Copii din Iaşi, potrivit botosaneanul.ro.

De atunci, părinţii şi toţi cei care îi cunosc s-au rugat să primească o minune. Din păcate, viaţa micuţului Carol nu a putut fi salvată. 

După tragedie, mama copilului a postat un mesaj pe o rețea de socializare după valul de critici care i s-au adus imediat după tragedie

„Vă rog fiți umani în ceea ce scrieți voi presa și oamneii care îmi doriți să mă omor! Și voi oameni care nu stiți. Sunt mamă, o mamă care am avut grijă de copilul meu în orice clipă, am chei la geamuri, am stat de el oricând. O clipă de câteva secunde de neglinjență - nu a mea! Că eu numai am apucat să intru în bucătărie să iau geanta că eram pregătiți să plecăm afară la joacă, a unei femei ce face curățenie și a lăsat geamul deschis. O clipă când a dispărut din spatele meu! Sunt maamă nu mai scrieți tâmpemii că nu mă scărpinam în find sau stăteam pe Faceboook. Opriți-vă și fiți umani că avem nevoie să luptăm pentru copilul nostru. Vă rog opriți-vă că e inuman și nu mai pot! Rugați-vă pentru copilul meu și lăsați-mă să îmi duc lupta!”, a scris Adelina pe o rețea de socializare.

Nu a fost zi în care tatăl micuţului să nu posteze mesaje emoţionante pe Facebook în care îi ruga pe oameni să se roage alături de ei pentru sănătatea micuţului.

"Atunci când este mai greu credinta trebuie sa fie mai mare. Rugați-vă pentru el ! Dumnezeu sa facă minunea! Începe ziua 5. ( dati share sau my day sa se roage cât mai multa lume va imploram)", scria Ciprian pe Facebook.

Din păcate, rănile lui Carol au fost prea grave şi micuţul s-a stins din viaţă, pe patul de spital.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233