dobroge.tv

Live

Încă o tragedie la vânătoare. Oliver a fost împuşcat din greşeală: arma prietenului său s-a descărcat şi glontele l-a lovit în picior

Încă o tragedie la vânătoare. Oliver a fost împuşcat din greşeală: arma prietenului său s-a descărcat şi glontele l-a lovit în picior
20 februarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Încă o partidă de vânătoare s-a terminat tragic. Un bărbat de 41 de ani a murit după ce a fost împușcat accidental cu arma prietenului său, care participa la aceeași vânătoare. Din păcate, Oliver M., de loc din Pâncota, judeţul Arad, a murit în ambulanță, la locul tragediei, potrivit observatornews.ro.

Poliţiştii din oraşul Chişineu-Criş au fost sesizaţi că în cadrul unei partide de vânătoare a avut loc un accident. Un bărbat a fost împuşcat accidental, ulterior acesta a decedat.

"În seara zilei de 19 februarie, poliţiştii oraşului Chişineu-Criş au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că, în cadrul unei partide de vânătoare autorizată, un bărbat de 41 de ani, din Pâncota, a fost împuşcat accidental, cu arma de vânătoare a unui tânăr de 21 de ani, din Şicula, care lua parte la aceeaşi vânătoare",transmite IPJ Arad.

Bărbatul rănit a fost transportat la spital, însă, din cauza rănilor suferite, a decedat.

"Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au întocmit un dosar penal şi continuă cercetările pentru ucidere din culpă şi uz de armă, fără drept, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş", mai transmite IPJ Arad.

Potrivit observatornews.ro, Oliver M.și prietenul său, un tânăr în vârstă de 21 de ani, participau la o partidă de vânătoare legală, de mistreți și vulpi.

Se pare că unul dintre vânători nu ar fi respectat procedura armelor și muniției, mai precis nu ar fi scos glontele de pe țeavă și a băgat arma cu tot cu muniție în teacă. Cei doi s-au urcat în mașină, arma s-a descărcat, iar glontele l-a lovit pe Oliver Mărășescu în picior.

Din păcate, rana era într-o zona puternic vascularizată astfel că, în momentul în care echipajul de prim-ajutor a ajuns la fața locului, bărbatul de 41 de ani a intrat în stop cardio-respirator.Oliver s-a stins în ambulanță, înainte ca aceasta să plece cu el spre spital.

Ovidiu îl aştepta un băieţel de 5 ani. Oliver avea o afacere cu maşini şi era cunoscut datorită pasiunii sale pentru motociclete. Oliver Mărăşescu era pilot de enduro şi participa la competiţii pe trasee abrupte prin pădure.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233