dobroge.tv

Live

Românii au făcut o minune! Miruna merge să primească tratamentul care-i va salva viaţa: ''Dumnezeu e mare şi lucrează prin voi, oameni buni''

Românii au făcut o minune! Miruna merge să primească tratamentul care-i va salva viaţa: ''Dumnezeu e mare şi lucrează prin voi, oameni buni''
19 februarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Chinul Mirunei, fetiţa de 5 ani, din Galaţi, este aproape de a lua sfârşit. Oamenii cu suflet mare s-au mobilizat şi au strâns o sumă uriaşă, care o va ajuta pe Miruna să primească tratamentul de 2,1 milioane de dolari, tratament necesar ca micuţa să trăiască. Cu aceşti bani, familia Mirunei doreşte să o ducă în Emiratele Arabe Unite, pentru a-i fi administrat Zolgensma.

Anunţul a fost făcut de către Asociaţia pentru micuţul Noel, ONG-ul bihorean care ajută copiii cu Amiotrofie spinală de tip 1 (SMA1).Este a patra oară când acest ONG reuşeşte să adune această sumă uriaşă, numai din donaţii.

"Doamne, cât de mult am aşteptat acest moment, cât de mult m-am rugat la Dumnezeu să îmi dea putere să pot duce această luptă cu banul… Am reuşit! În sfârşit am reuşit! A fost o luptă grea, însă aţi fost alături de noi şi am învins! Voi aţi făcut acest miracol! Dumnezeu e mare şi lucrează prin voi, oameni buni. Noi ne pregătim de plecare, în câteva zile suntem aşteptaţi la spital şi abia aştept să revin la voi cu vestea că tratamentul a fost administrat", a scris mama fetiţei, Cristina Bejan, pe grupul de Facebook al Asociaţiei pentru micuţul Noel, la mai bine de 7 luni de când a început campania de strângere de fonduri pentru copilă.

"Clinica din Dubai ne-a înștiințat că au obținut un preț mai mic pentru Zolgensma de la producător. Azi am primit noul cost pentru tratamentul Mirunei: 1.817.572 dolari. Încă nu ne vine să credem. Este absolut minunat! Miruna merge la tratament la prețul de 1.817.572 dolari", a mai scris mama fetei.

Asociaţia pentru micuţul Noel începe acum lupta pentru un Samuel, care la doar 4 anişori suferă de această boală.

"Vă mulțumesc din suflet pentru tot ce ați făcut pentru noi. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că ne-a oferit șansa de a face parte din această minunată familie uriașă, fără voi nu am fi reușit. În ultimii ani ați făcut adevărate minuni și îmi doresc din tot sufletul să nu vă opriți. Salvați cât mai multe vieți fiindcă voi aveți putere să oferiți viață. Sunteți absolut minunați, sunteți îngerii lui Dumnezeu!

Vă rog să rămâneți în grup, un băiețel minunat intră în această frumoasă familie în câteva clipe și apoi alți și alți copii care nu au nicio șansă fără ajutorul vostru.

Samuel are doar 4 anișori și are mare nevoie de ajutorul vostru. Suferă de Amiotrofie musculară spinală SMA1 iar de aproape 3 ani casa lui este spitalul din Satu Mare conectat la aparate care îl ajută să respire. O poveste dramatică a unui copil incredibil de frumos care are mare nevoie de ajutor. Samuel nu este eligibil pentru Zolgensma însă pe el îl poate ajuta un alt tratament extrem de scump care trebuie administrat zilnic.

În postarea din link găsiți povestea lui Samuel.

https://www.facebook.com/groups/749355595491433/permalink/1477294466030872/

Vă iubim din tot sufletul! Vă vom iubi o viață întreagă! Dumnezeu să vă dea putere să duceți mai departe această frumoasă comunitate și să faceți minuni după minuni. 

Suma rămasă de la Miruna va fi distribuită de Asociația Noel astfel încât să ajute cât mai mult, vor reveni ei curând cu modul în care acești bani vor ajuta următoarele cazuri. O parte din bani îi vor reveni lui Samuel pentru a acoperi primele luni de tratament. Cealaltă parte din bani va fi distribuită către alte cazuri pe care le veți cunoaște curând.

Prin oameni, Dumnezeu face miracole!", se arată în postare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233