dobroge.tv

Live

O secundă de neatenţie a distrus fericirea unei familii. Carol este ţinut în viaţă de aparate, tatăl micuţului a postat un mesaj pentru oameni: ''Rugați-vă pentru el! Dumnezeu să facă minunea''

O secundă de neatenţie a distrus fericirea unei familii. Carol este ţinut în viaţă de aparate, tatăl micuţului a postat un mesaj pentru oameni: ''Rugați-vă pentru el! Dumnezeu să facă minunea''
14 februarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Durere de nedescris pentru o familie din Botoşani. Părinţii unui îngeraş de doar doi ani se roagă ca fiul lor să supravieţuiască după ce micuţul a căzut de la etajul 3 al blocului în care locuiau. Din păcate, starea micuţului este una gravă, fiind ţinut în viaţă doar de aparate.

Nenorocirea a avut loc pe 9 februarie. De atunci, părinţii şi toţi cei care îi cunosc se roagă să primească o minune.

Mama copilului își strigă disperarea pe o rețea de socializare după valul de critice care i s-a adus imediat după tragedie. Femeia face un apel către toţi cei care o consideră vinovată pentru ceea ce a păţit fiul ei, Carol.

„Vă rog fiți umani în ceea ce scrieți voi presa și oamneii care îmi doriți să mă omor! Și voi oameni care nu stiți. Sunt mamă, o mamă care am avut grijă de copilul meu în orice clipă, am chei la geamuri, am stat de el oricând. O clipă de câteva secunde de neglinjență - nu a mea! Că eu numai am apucat să intru în bucătărie să iau geanta că eram pregătiți să plecăm afară la joacă, a unei femei ce face curățenie și a lăsat geamul deschis. O clipă când a dispărut din spatele meu! Sunt maamă nu mai scrieți tâmpemii că nu mă scărpinam în find sau stăteam pe Faceboook. Opriți-vă și fiți umani că avem nevoie să luptăm pentru copilul nostru. Vă rog opriți-vă că e inuman și nu mai pot! Rugați-vă pentru copilul meu și lăsați-mă să îmi duc lupta!”,a scris Adelina pe o rețea de socializare.

Mesaj emoţionant al tatălui

"Atunci când este mai greu credinta trebuie sa fie mai mare. Rugați-vă pentru el ! Dumnezeu sa facă minunea! Începe ziua 5. ( dati share sau my day sa se roage cât mai multa lume va imploram).

Ieri a fost o zi zguduitoare pentru famile.. e greu, foarte grav avem nevoie ca bunul Dumnezeu sa se îndure de iubitul nostru frumos Carol Ari și sa facă din el o mărturie vie. Noi, familia lui, atât timp cât el lupta indiferent de ce ni se va spune vom crede și lupta pentru el.

Mulțumesc doctorilor, asistentelor și întregii echipe de aici care au mare grija de puiuț!

Mulțumesc din suflet la toti care il purtați în rugăciune în mintea voastră și în inima voastră și va rog sa continuați drumul e foarte lung și foarte greu dar cu ajutorul lui Dumnezeu într-o zi vom primi și o veste bună. AMIN", a scris Ciprian, pe Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233