dobroge.tv

Live

Cristi s-a stins din viaţă după ce a fost împuşcat din greşeală de naşul său. ''Am pierdut ce nu ar trebui să piardă niciodată un părinte, mi-am pierdut Puişorul Meu''

12 februarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Tragedie la o partidă de vânătoare, în Timiș. Un bărbat de 36 de ani a fost împușcat mortal chiar de naşul său, care l-ar fi confundat cu un animal. Totul s-a întâmplat pe fondul de vânătoare dintre localitățile Banloc și Livezile.

Potrivit opiniatimisoarei.ro, partida de vanatoare la fazani se desfasura legal, iar toti participantii aveau autorizatie, atat pentru arme, cat si pentru a vana.

La un moment dat, bărbatul s-a îndepărtat de grup, iar din neatenție colegul său, care este și nașul copiilor săi, l-a împușcat în piept. La locul tragediei a fost solicitată și intervenția elicopterului SMURD, însă după zeci de minute de resuscitare, medicii au declarat decesul.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

„Polițiștii Secției 8 Rurale Deta au fost sesizati cu privire la faptul că, pe fondul de vânătoare din Deta a fost organizată o partidă de vânătoare în urma căreia, un bărbat, de 36 de ani, a fost împușcat accidental de un alt bărbat, de aceeași vârstă. În urma incidentului, bărbatul a decedat. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", transmit reprezentantii IPJ Timis.

Procurorii si politistii i-au condus la audieri pe toti cei care au fost la partida de vanatoare.

Cristian R. era consilier PRO România şi avea 36 de ani. El era căsătorit şi avea două fetiţe.

"Pentru mine ai fost și vei rămâne întotdeauna frățiorul meu drag, pentru părinții noștri Puiul lor drag, soț iubitor și un tată deosebit, un prieten devotat și un om deosebit pentru toți cei care l-au cunoscut. Te vom iubi mereu și te vom purta în inimile noastre.Acum ești în brațele lui Dumnezeu.Odihna veșnică!", a scris fratele lui Cristi, pe Facebook.

"Am pierdut ce nu ar trebui sa piarda niciodata un parinte, mi-am pierdut Puisorul Meu drag astazi. Drum lin catre ceruri!", a scris tatăl lui Cristi.

"Câteodată Dumnezeu are nevoie de îngeri. Cristi nu te vom uita niciodată! Suntem alături de Andreea, fetițe, părinți, fratele și restul familiei","Dumnezeu sa aiba grija de tine Cristi...Putere mare sa ai Andreea... pentru cele 2 fetite, sunt alaturi de tine cu gandul","Nadajduiesc ca discutiile noastre la pescuit au o valoare eterna pentru fiecare dintre noi. Un exemplu de om care a cultivat cultura onoarei, a ospitalitatii si a bunatatii. Rugaciunile mele se indreapta inspre intreaga ta familie", au scris prietenii lui Cristi.

Sursă foto: observatornews.ro, Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233