dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Bugetul pentru anul 2022 a fost adoptat. Chițac: „Am conlucrat cu toți consilierii locali și am reușit să acționăm ca o echipă spre binele orașului”

11 februarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a anunțat vineri, 11 februarie, prin intermediul unei rețele de socializare că bugetul pentru anul 2022 a trecut cu unanimitate de voturi. „Am conlucrat cu toți consilierii locali, indiferent de culoarea politică, și am reușit să acționăm ca o echipă spre binele Constanței”, a transmis edilul.

Dragi prieteni, astăzi am făcut un pas crucial spre Constanța viitorului din mai multe puncte de vedere. Bugetul pentru anul 2022 a fost adoptat în ședința de Consiliu Local cu unanimitate de voturi, fără scandal și fără discuții inutile. Am conlucrat cu toți consilierii locali, indiferent de culoarea politică, și am reușit să acționăm ca o echipă spre binele Constanței. Este un pas esențial spre normalitate și spre adoptarea mecanismelor de lucru ale unei societăți cu adevărat sănătoase, în care ne dorim cu toții să trăim. Mă bucur că l-am făcut.

În ceea ce privește bugetul pentru acest an, doresc să-mi exprim încrederea și convingerea că acesta reprezintă principalul argument care ne face să privim cu optimism spre viitor. Este un buget echilibrat, concentrat îndeosebi pe dezvoltare, în ciuda faptului că pragul cheltuielilor de funcționare a rămas destul de ridicat. Astfel, ne bazăm pe banii din fondurile europene, pentru că, momentan, aceștia reprezintă singura sursă de dezvoltare. Vom continua drumul început anul trecut prin proiecte de infrastructură și investiții majore în principalele domenii de activitate. Sistemul sanitar, educația, transporturile și sectorul cultural, toate vor primi mai mulți bani în acest an față de anul precedent. Este o prioritate să investim masiv în sectoarele esențiale pe care se sprijină societatea noastră și să facem tot ce putem pentru a le dezvolta cât de repede putem.

Dragi constănțeni, mă bucură faptul că la orizont se întrevăd lucruri cu adevărat bune pentru noi și orașul nostru. După cum ați observat încă de anul trecut, echipa Primăriei Constanța își asumă dezvoltarea orașului nostru prin realizarea unor investiții de anvergură, nu prin cârpeli care trebuie refăcute la nesfârșit. Este o nouă paradigmă și un nou mod de a face lucrurile și mă bucur să constant că aceasta unește și aduce laolaltă toți oamenii care doresc binele Constanței. Nu pot decât să îmi felicit echipa pentru acest pas și să o capacitez la maximum, astfel încât ceea ce urmează să vedeți în orașul nostru să vă mulțumească și să vă transforme viața în bine”, este mesajul primarului.


Sursă foto: Facebook Vergil Chițac

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233