dobroge.tv

Live

Val de glume după întâlnirea dintre Putin și Macron. Imaginile virale cu cei doi lideri stând la o masă de șase metri. FOTO/ VIDEO

Val de glume după întâlnirea dintre Putin și Macron. Imaginile virale cu cei doi lideri stând la o masă de șase metri. FOTO/ VIDEO
09 februarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Întâlnirea lui Vladimir Putin cu președintele francez, Emmanuel Macron, de luni, a devenit o sursă de meme și a stârnit un val de glume pe interne, după ce cei doi lideri s-au așezat la o masă lungă de șase metri pentru a discuta despre situația extrem de tensionată din Ucraina și de revendicările pe care Moscova le are față de Occident.

Fotografia oficială cu cei doi șefi de stat stând la o masă lungă de 6 metri, în sala de conferințe, a devenit motiv de glume pe internet.

O masă de lungimea punții unui portavion, de ce?”, este reacția unui jurnalist american.

Alți utilizatori de internet au glumit că cei doi șefi de stat ar fi fost mult mai aproape unul de celălalt într-o conferință pe Zoom.

Nu a fost singurul detaliu bizar în urma întâlnirii celor doi. La un moment dat, insistând că guvernul ucrainean ar trebui să fie forțat să pună în aplicare prevederile acordurilor de pace de la Minsk, Putin a citat un vers dintr-un cântec obscen care are aluzii la viol și necrofilie: „Îți place sau nu, suportă (dormi în continuare), frumoasa mea”, a spus el. „Președintele în funcție a spus recent că nu îi place niciun punct din aceste acorduri de la Minsk. Ei bine, îți place, nu-ți place, ai răbdare, frumoasa mea. Trebuie să o facem, nu va funcționa altfel”, a spus Putin.

Preşedintele francez Emmanuel Macron a dat asigurări marţi că, la întâlnirea de la Moscova, Vladimir Putin i-a promis „că nu va mai exista o degradare sau o escaladare” în criza dintre Rusia şi Occident pe tema situaţiei din Ucraina.

Pentru mine, se punea problema schimbării dinamicii pentru a evita o escaladă şi a deschide noi perspective. (...) Acest obiectiv a fost îndeplinit, în opinia mea”, le-a declarat Macron ziariştilor care l-au însoţit în avionul care l-a transportat de la Moscova la Kiev, unde îl va întâlni pe preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, a cărui ţară se confruntă cu o desfăşurare masivă de militari ruşi la frontierele sale.


Sursă foto: news.ro / Antena 3

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233