dobroge.tv

Live

Acțiune de amploare a polițiștilor locali pe raza municipiului Constanța. Au fost aplicate 106 de amenzi

Acțiune de amploare a polițiștilor locali pe raza municipiului Constanța. Au fost aplicate 106 de amenzi
07 februarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Polițiștii locali au desfășurat o nouă acțiune privind menținerea ordinii și siguranței publice pe raza municipiului. În topul sancțiunilor aplicate de oamenii legii se află, în continuare, aruncarea deșeurilor la întâmplare, consumul de băuturi în spațiul public și cerșetoria.

Polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică Nord au monitorizat și verificat, în scopul asigurării unui climat public civilizat mai multe zone de interes public: bd. Aurel Vlaicu, str. Ștefăniță Vodă, str. Suceava, aleea Lotus, str. Cișmelei, str. Dispensarului, bd. AL. Lăpușneanu, str. Soveja, str. Adamclisi, aleea Heracleea, piața Tic-Tac, City Park Mall, piața Tomis 3, str. Cpt. D. Eugeniu, bd. Tomis, piața Cireșica, str. Poporului, Galeriile Soveja, Henri Coandă, str. Tulcei, aleea Zmeurei, piața Brotăcei, str. Dionisie cel Mic, str. Portiței.

Au fost aplicate 106 sancțiuni contravenționale în cuantum total de 34.420 de lei.

Cele mai multe abateri au vizat aruncarea de ambalaje și gunoi pe domeniul public, cerșetoria, consumul de băuturi alcoolice în spațiul public, nepurtarea măștii de protecție sau oprirea și staționarea vehiculelor în zona platformelor de colectare a deșeurilor.

Menționăm faptul că astfel de acțiuni se desfășoară constant în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare și pentru creșterea gradului de siguranță în oraș.

Vă rugăm să semnalați orice fapte antisociale la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro.


Sursă foto: Primăria Constanța

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233