dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. O boală cumplită a smuls un tată și un soț din brațele familiei: „M-ai distrus. Te voi iubi până la sfârșitul vieții când ne vom reîntâlni”

CONSTANȚA. O boală cumplită a smuls un tată și un soț din brațele familiei: „M-ai distrus. Te voi iubi până la sfârșitul vieții când ne vom reîntâlni”
05 februarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Durere fără margini într-o familie din Constanța. Alexandru Lungu, militar al Brigăzii 9 Mecanizate „Mărășești” a pierdut lupta cu o boală cruntă, la doar 26 de ani. O fetiță de doar câteva luni va crește fără tată.

În vara anului 2021, Alexandru a fost diagnosticat cu o tumoare ulcero-distructivă la nivelul cavității bucale. După mai multe complicații și trei intervenții chirurgicale, noul diagnostic primit a fost tumoare malignă a oaselor maxilo-faciale cu o dezvoltare destul de accelerată. S-a lansat atunci un apel umanitar, iar constănțenii s-au mobilizat pentru a-l ajuta. Însă, din păcate, Alexandru s-a stins din viață.

Personalul unităților din Brigada 9 Mecanizată ,,Mărășești” este alături de familia îndurerată de trecerea în neființă a celui care a pierdut lupta cu boala, soldatul Alexandru Lungu. Colegul nostru a fost diagnosticat cu o tumoare ulcero-distructivă la nivelul cavității bucale, în anul 2021. Ne exprimăm întreaga compasiune pentru pierderea suferită. Sincere condoleanțe! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a transmis Brigada 9 Mecanizată „Mărășești” Constanța.

Mare de lacrimi după moartea lui Alexandru

Moartea militarului i-a îndurerat atât familia, cât și soția, colegii și prietenii. Pe rețelele de socializare curg mesajele de condoleanțe de la cei care l-au cunoscut și apreciat.

Suferință ta a luat sfârșit! Mi-ai rupt sufletul din mine, nu mai pot... Îmi plânge inima... M-ai lăsat singură, pe mine și pe Eva Maria.... Nu ai vrut să ne creștem copilul împreună... M-ai distrus.... Am murit odată cu tine!!! Dumnezeu să te ierte și să te țină lângă el. Te voi iubi până la sfârșitul vieții când ne vom reîntâlni!!! Sufletul meu drag și scump TE IUBESC, SOMN UȘOR”, a scris soția.

Sunt fără cuvinte fii tare pentru copilul tău să îți dea Dumnezeu tărie și putere să mergi înainte!!!

Nu pot sa cred... Nu vreau sa cred asta!... Îmi este greu sa cred asta!!!!... Nu are cum... Nu el.. Nu.... Era foarte fericit ca are o fetita frumoasa.... Nu pot sa cred... Nu vreau sa cred...

Sincere condoleanțe! Cuvintele sunt de prisos! Dumnezeu să-l odihnească în pace

Fără cuvinte. Nu pot sa cred, e atât de nedreapta uneori viața

În aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să găseşti cuvintele, pentru că nimic nu-ţi mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea fiinţei iubite. Sincere condoleanţe

Dumnezeu sa te ierte fratimiu , sa ne veghezi pe toți de acolo de sus ! Îmi pare rău ca nu am mai apucat încă odată sa ne vedem !!”

Condoleanțe!Dumnezeu sa l odihnească în împărăția cerurilor!Vouă multa putere sa treceți peste aceasta grea suferinta

Constănțenii s-au mobilizat pentru Alexandru

În luna septembrie a anului trecut, militarii Brigăzii 9 Mecanizate „Mărășești” au lansat un apel umanitar pentru cei ce vor și pot să doneze pentru a-i salva viața lui Alexandru. Deși oamenii s-au mobilizat, boala necruțătoare i-a curmat viața tânărului.


Sursă foto: Facebook 

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233