dobroge.tv

Live

Mare de lacrimi după moartea lui Andrei, șoferul care ar fi provocat carnagiul cu șapte morţi. Logodnica: „Durerea mea nu o să mi-o aline nimeni”

Mare de lacrimi după moartea lui Andrei, șoferul care ar fi provocat carnagiul cu șapte morţi. Logodnica: „Durerea mea nu o să mi-o aline nimeni”
01 februarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Durere fără margini într-o familie din Iași. Andrei R., un tânăr care doar ce a împlinit 30 de ani și-a pierdut viața, alături de alte șase persoane, în urma unui accident cumplit. El urma să se căsătorească în septembrie.

CITEȘTEȘI: Un tânăr care abia împlinise 30 de ani ar fi provocat carnagiul cu 7 morţi. El urma să se căsătorească anul acesta

Un accident cumplit a avut loc în această dimineaţă, în judeţul Iaşi. Șapte persoane şi-au pierdut viaţa după ce şoferul unui camion ar fi pierdut controlul volanului într-o curbă din comuna Bălțați, apoi a derapat și a intrat în coliziune cu o ambulanță. În urma impactului a ajuns pe contrasens, moment în care s-a izbit cu un microbuz -- detaliiaici: Carnagiu în această dimineaţă, după ce un autocamion, o ambulanţă şi un autoturism s-au ciocnit. 7 morţi - VIDEO

Impactul a fost unul devastator. Șapte persoane au decedat, șase din microbuz și șoferul camionului. Din ambulanţă, toate cele trei persoane au fost rănite, dar au supravieţuit. Şoferul Ambulanţei a intrat direct în sala de operaţii, potrivit bzi.ro.

Potrivit primelor informaţii, vinovat de producerea accidentului ar fi un tânăr de 30 de ani, din localitatea ieşeană Dumești. Andrei R. urma să se căsătorească în septembrie. Conform ziaruldeiasi.ro, el era angajat la o societate din localitatea Dumesti, de patru ani. Firma la care lucra avea un depozit de agregate la calea ferată din apropiere de Leţcani.

Mare de lacrimi după moartea lui Andrei

Vestea morții lui Andrei a îndurerat familia, logodnica, dar și prietenii și cunoscuții. Mesajele de condoleanțe curg pe rețelele de socializare.

Durerea mea nu o să mi-o aline nimeni.. iubirea mea, sufletul din mine..”, scrie logodnica.

Dumnezeu să te odihnească în pace prietenul nostru drag Andrei. Condoleanțe mamei tale și multă putere. Nu îmi vine să cred..păcat de tine erai un om atât de bun și mereu ne aduceai zâmbetul pe buze

Alexandra fi puternică și Dumnezeu să-l ierte pe Andrei prea tânăr a plecat

Sincere condoleanțe la toată familia. Dumnezeu să te ierte și să-ți fie tărâna usoara Andrei

Dumnezeu să-l ierte! A fost un băiat minunat și așa va rămâne veșnic.”

Alexandra, sufletul meu plânge alături de al tău, pentru-că știu ce băiat minunat era Andrei, noi toți din familie, l-am iubit din prima clipă! Te rog fii puternică

Dumnezeu să-l ierte și pe toti cei din accident și multa putere familiilor

Cardul din tahograful TIR-ului nu era al lui Andrei

UPDATE 2 februarie 2022. Noi detalii ies la iveală din ancheta în cazul cumplitului accident din judeţul Iaşi. Potrivit ziaruldeiasi.ro, tânărul care conducea camionul implicat în accidentul teribil de la Bălţaţi lucra pentru familia primarului din Dumeşti, Mihai Cocoveică. Cardul din tahograful TIR-ului care a zdrobit o dubă cu şase oameni aparţinea fiului primarului.

“În cadrul firmei Agrotrans, băiatul meu este managerul de transport. Are şi el toate categoriile de permis, are şi el card, mai face şi el curse de transport. Cardul despre care se spune că a fost găsit la locul accidentului probabil că este al băiatului meu, Vlad. Dar Andrei, şoferul camionului nu avea de ce să folosească cardul deoarece şi el are licenţă de transport. Nu ştiu cum de s-a întâmplat că a pus cardul lui Vlad acolo. El, cu o zi înainte, mai făcuse o cursă, a fost în balastieră, a venit înapoi”, a declarat primarul, pentru sursa citată.

Edilul a completat că şoferul mort era prieten cu fiul şi fiica lui. “Băiatul era prieten cu copiii mei. Erau un grup de tineri la Dumeşti iar băiatul era foarte iubit în acest grup. Era foarte cumsecade, echilibrat, chiar nu pot crede că el a făcut greşeala aia. Băiatul nu consuma alcool, era foarte liniştit. El, cu o zi îniante venise din cursă, a mai discutat cu băieţii, apoi a plecat acasă”, a mai spus edilul.

Semne de întrebare în jurul accidentului

După ce au apărut mai multe informaţii potrivit cărora vinovat de fapt ar fi şoferul Ambulanţei, oamenii legii încearcă să facă lumină în acest caz.

"Dinamica accidentului urmează să fie stabilită. S-ar părea că șoferul tirului ar fi acroșat ambulanța, iar mai apoi a pătruns pe contrasens. Trebuie făcute niște expertize pentru a vedea care șofer este vinovat”, a precizat o sursă din cadrul anchetei pentru bzi.ro.

Sursă foto: Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233