dobroge.tv

Live

Tânăra gravidă din ambulanța lovită de camion, în accidentul cu șapte morți, a fost dusă direct în sala de nașteri

Tânăra gravidă din ambulanța lovită de camion, în accidentul cu șapte morți, a fost dusă direct în sala de nașteri
01 februarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Gravida care se afla în ambulanța lovită de camion, în accidentul cu șapte morți din județul Iași, era dusă de urgență la spital pentru că i se declanșase nașterea, la 37 de săptămâni de sarcină.

CITEȘTE ȘI: Un tânăr care abia împlinise 30 de ani ar fi provocat carnagiul cu 7 morţi. El urma să se căsătorească anul acesta

Tânăra, în vârstă de 24 de ani, aflată la prima sarcină, se îndrepta spre spital, când ambulanța în care se afla a fost lovită de un camion scăpat de sub control. Din fericire, atât pacienta gravidă, cât și soferul din ambulanță și asistenta au scăpat cu viață din accident.

Potrivit Observator News, medicii spun că tânăra și bebelușul ei sunt în siguranță și nu au fost rănite în accident. Ea a fost transportată de urgență la Maternitatea Elena Doamna din Iași, unde se așteaptă să nască.

„Este o pacientă primipară, la prima naștere, de 37 de săptămâni. Ea a ajuns la noi din cauza faptului că este și cu infecție Covid, cu naștere declanșată și membranele rupte. În momentul de față este la început de travaliu. Am evaluat atât gravida, cât și fătul, și starea lor este bună, nu au fost afectați în niciun fel de accident”, a declarat dr. Răzvan Socolov pentru sursa citată.

Reamintim că un accident cumplit a avut loc în această dimineaţă, în judeţul Iaşi. 7 persoane şi-au pierdut viaţa după ce şoferul unui camion ar fi pierdut controlul volanului într-o curbă din comuna Bălțați, apoi a derapat și a intrat în coliziune cu o ambulanță. În urma impactului a ajuns pe contrasens, moment în care s-a izbit cu un microbuz -- detalii aici: Carnagiu în această dimineaţă, după ce un autocamion, o ambulanţă şi un autoturism s-au ciocnit. 7 morţi - VIDEO


Sursă foto: Observator News / Ziarul de Iași

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233