dobroge.tv

Live

Scandal la Școala nr. 8 din Constanța: un elev de clasa a treia ar fi fost atacat cu un cuțit în toaleta unității de învățământ

31 ianuarie 2022
Publicitate

Scandal la Școala Gimnazială nr. 8 din Constanța după ce un elev ar fi fost atacat cu un cuțit în toaleta unității de învățământ. Părinții băiatului au sesizat Inspectoratul Școlar Județean, dar și poliția, pentru că, spun aceștia, nu au fost anunțați de incident de către personalul didactic. Până la acest moment, două anchete sunt în desfășurare, una a ISJ-ului, cealaltă la Inspectoratul de Poliție Județean.

La Școala Gimnazială nr. 8, vineri ar fi avut loc un incident în timpul orelor de curs. Un elev de clasa a treia a cerut la toaletă și când a bătut la ușa unei cabine pentru a verifica dacă este ocupată sau nu, acesta ar fi fost atacat cu un cuțit.

Când a ajuns înapoi în sala de curs, elevul ar fi anunțat învățătoarea despre cele petrecute însă, potrivit părinților acestuia, niciun reprezentant al școlii nu a înștiințat familia. Tatăl băiatului a sesizat incidentul Inspectoratului Școlar Județean printr-un e-mail.

Acest eveniment nu ne-a fost adus la cunoștință de doamna învățătoare sau de conducerea școlii, ci de copil când a ajuns acasă. Când am luat legătura cu dl director Badea Cosmin mi s-a spus că va face o anchetă deoarece consideră că nu e un eveniment grav care să merite urgentare și că nu e obligat să mă anunțe pe mine ca părinte de la astfel de incidente. I-am comunicat că nu sunt mulțumit de răspuns și voi înainte plângere la ISJ și Poliție”, se arată în e-mail-ul trimis de către George Florin Mihai, tatăl elevului, Inspectoratului Școlar Județean Constanța

De cealaltă parte, conducerea școlii declară că a anunțat imediat părinții elevului și că a luat măsuri chiar din ziua respectivă.

Evident că am luat măsuri. Am vizionat înregistrările video, am discutat cu personalul angajat al școlii, cu doamna învățător. Am luat măsuri imediat”, a declarat prof. Cosmin Petrișor Badea, director Școala Gimnazială nr. 8 Constanța.

La primele ore ale dimineții, inspectorii școlari de sector s-au deplasat la unitatea de învățământ pentru a discuta cu reprezentanții instituției și de a aduna informații și imagini. Întâmplarea a fost semnalată duminică și polițiștilor.

Precizăm faptul că polițiștii Secției 4 împreună cu politiștii Biroului Siguranță Școlară efectuează verificări în vederea stabilirii veridicității aspectelor semnalate”, a declarat Cristina Gavriloaie, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

În funcție de rezultatul anchetei, atât Inspectoratul Școlar Județean, cât și Inspectoratul de Poliție vor lua măsurile care se impun.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233