dobroge.tv

Live

Dan Cărbunaru: Vaccinarea ne poate salva viața și ne poate proteja în fața vreunei forme mai grave de COVID-19

31 ianuarie 2022
Publicitate

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate peste 84 de mii de persoane cu COVID-19. Până în prezent, aproape 2.300 de oameni au pierdut lupta cu virusul. Cele mai multe dintre acestea nu erau imunizate. Potrivit Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, aproximativ 800 de constănțeni s-au vaccinat, iar dintre aceștia, 135 au făcut prima doză. Autoritățile Naționale îi îndeamnă pe oameni să meargă să se imunizeze.

41 de decese, dintre care doar trei în rândul pacienților vaccinați. Și în secțiile de Terapie Intensivă, dintre cele 903 cazuri, doar 140 erau cu pacienți vaccinați. Vaccinarea ne poate salva viața și ne poate proteja în fața vreunei forme mai grave, generate de infectarea cu COVID-19.

De asemenea, portul măștii, în continuare ne protejează, nu doar în această situație de a fi declarați contacți direcți și de a intra apoi, în funcție de situația cu care ne confruntăm, în izolare, dar până la urmă ne protejează și pe noi și pe cei din jur”, a declarat Dan Cărbunaru, purtător de cuvânt Guvernul României.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233