dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Mare de lacrimi după moartea Smarandei Pâslaru, soprană a Teatrului Oleg Danovski. Avea doar 35 de ani: „Îngerașul meu este acum printre alți îngeri”

CONSTANȚA. Mare de lacrimi după moartea Smarandei Pâslaru, soprană a Teatrului Oleg Danovski. Avea doar 35 de ani: „Îngerașul meu este acum printre alți îngeri”
31 ianuarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Soprana Smaranda Drăghici-Pâslaru, una dintre cele mai talentate şi mai valoroase voci ale scenei constănţene, a trecut în eternitate la doar 35 ani.

Născută la 4 august 1986, Smaranda Drăghici-Pâslaru făcea parte din echipa de artişti ai Teatrului de Operă şi Balet Oleg Danovski din Constanţa. Absolvise Colegiul Naţional de Arte Regina Maria din Constanţa (secţia Muzică - canto şi pian), apoi Conservatorul şi revenise în oraşul său pentru a străluci pe scena de la malul mării.

Căsătorită recent cu un coleg de teatru, Mihai Pâslaru, Smaranda Drăghici se distingea întotdeauna prin apariţiile sale cu farmec de epocă – o epocă a rafinamentului, a eleganţei şi a educaţiei alese. Discretă, Smaranda a preferat să se ascundă în umbra propriei voci, fugind de etalări, stridenţe sau extravaganţe făcute doar de dragul notorietăţii. Publicul o admira constant în spectacole, indiferent ce rol avea în distribuţie - fie că deţinea rolul principal, fie că apărea alături de celelalte soliste într-o selecţie de arii celebre, la teatru sau pe scenele în aer liber, scrie Adevărul.

La căderea cortinei vieţii, tânăra artistă Smaranda Drăghici-Pâslaru a lăsat un loc gol în inimile celor care au apreciat-o

Smaranda va fi condusă pe ultimul drum miercuri, 2 februarie 2022. Până atunci, omagiul îi poate fi adus la Casa Albastră din Constanţa, iar miercuri, 2 februarie, Smaranda va fi pentru ultima dată la teatrul pe care l-a slujit. Aici va fi ţinută, la ora 13.00, slujba religioasă pentru un om al Culturii, pentru un om al Cetăţii, care a impresionat prin ţinuta sa personală, nu doar prin contribuţia adusă Artei - soprana Smaranda Drăghici-Pâslaru.

Mare de lacrimi după moartea sporanei

Moartea Smarandei a întristat atât familia, cât și prietenii, colegii, dar și pe cei care au îndrăgit-o și i-au urmărit reprezentațiile. Zeci de mesaje de condoleanțe apar pe rețelele de socializare.

A plecat iubita mea , Smaranda... Îngerașul meu este acum printre alți îngeri... Vă rog să fim alaturi de ea , pentru ultima dată... Vă asteptăm , începând de astăzi , de la ora 17:00 până miercuri , la ora 11:00 , la casa Albastră-parter. Va face un ultim drum la Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski miercuri , 02.02.2022 , unde va avea loc slujba , la ora 13:00. Drum bun , iubirea mea”, scrie Mihai Pâslaru, soțul sopranei.

Este greu să vezi şi să accepţi, cum oameni tineri, talentaţi, pozitivi, cu o atitudine corectă faţă de ceilalţi, cu potenţial de a schimba prin contribuţia lor existenţială, în bine, acest cotidian condiţionat, pe care îl chemăm 'viaţă', părăsesc această lume. O fiinţă mereu senină şi delicată, dar muncitoare, tenace, o tânără dedicată vocaţiei sale, cu multiple posibilităţi de exprimare în creaţie artistică, pe care o cunosc şi o apreciez încă de pe vremea când mi-a fost elevă, s- a stins, luptând cu un diagnostic implacabil. Condoleanţe familiei îndurerate, părinţilor Reghina Drăghici, soţului, prietenilor apropiaţi! Va trăi în amintirea veşnică a celor care au cunoscut- o! Dumnezeu să te odihnească, în Pace şi Lumină, Smaranda Pâslaru Drăghici!“, a transmis pianista Andreea Bratu.

Codoleante! Un suflet extraordinar! Un om, un artist, un înger pe pământ!

Un ÎNGER care mi-a încântat sufletul, o voce unică. O minune pe pământ!!! Regret amarnic plecarea ei. Doamne, mă rog să ne arăți un semn, pentru că nu înțeleg 'de ce'... Veșnică amintire, frumoasă din poveste

Vei ramane mereu in amintIrea noastra , scumpa Smaranda !! Drum lin printre ingeri, sa veghezi asupra lui Mihai de acolo de sus !! Te vom iubi mereu

Condoleanțe, tie si familiei! Smaranda a fost un suflet minunat, care ne-a bucurat sufletul cu gratia si frumusetea ei! Dumnezeu sa o odihnească in pace!

Condoleante! Dumnezeu s o ierte.Draga de ea ce suflet minunat a plecat dintre noi Amintirea ei vă rămîne veșnic în sufletul celor ce au cunoscut o și au iubit o.Adio Smaranda!

Nu pot sa cred asa veste tragica!! Am fost colege si prietene din clasa a 3a!! Dumnezeu sa o odihneasca in pace, si tie sa iti dea Dumnezeu petere multa

Smaranda este acum într-un loc mai bun. Asta este singurul lucru care ne mai poate aduce bucurie și pace în suflet la plecarea unui suflet drag. Multa putere!

Drum lin, suflet bun! Ii multumim Smarandei pentru bucuria si alintul pe care le-a oferit copiilor nostri!

Dumnezeu să te așeze în corul îngerilor! Un înger ai fost, bună caldă , zâmbitoare... A fost o mare bucurie să te cunosc, am fost mândră de realizările tale și sunt înmărmurită de plecarea ta

MULȚUMESC, SMARANDA!!!! Prea puțin și prea târziu... ZBOR LIN, spre CER! Aripi frânte prea devreme. Alege o stea superbă, ca tine. Ea va lumina veșnic. Dansează și cântă, pentru noi. Ne va fi DOR de chipul TĂU , de vocea TA, de sclipirea TA. OFFFF, DOAMNE!!!

Azi ne-a parasit un om frumos, colega si soprana al TNOB Constanta, Dumnezeu sa te odihneasca in pace Samaranda, condoleante si putere familiei si celor apropiati


Sursă foto: Facebook 

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233