dobroge.tv

Live

Fosta Miss SUA în 2019 s-a sinucis la doar 30 de ani. Cheslie Kryst a sărit de pe o clădire din Manhattan

Fosta Miss SUA în 2019 s-a sinucis la doar 30 de ani. Cheslie Kryst a sărit de pe o clădire din Manhattan
31 ianuarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Fosta Miss SUA în 2019, Cheslie Kryst, a murit duminică dimineaţă după ce s-a aruncat de pe o clădire din Manhattan. Cheslie avea 30 de ani și era avocat.

Potrivit observatornews.ro, fosta câștigătoare a Miss SUA a postat o fotografie pe Instagram înainte de a se sinucide. „Fie ca această zi să vă aducă odihnă și pace”, a scris ea alături de o fotografie cu ea însăși.

„Cu enormă durere, anunțăm moartea iubitei noastre Cheslie. Lumina ei mare a fost una care i-a inspirat pe mulți oameni din întreaga lume. Îi păsa, iubea, râdea și strălucea”, spune familia tinerei într-o declarație pentru Insider.,

„Cheslie a întruchipat dragostea și i-a servit pe alții, fie prin munca ei ca avocat care lupta pentru justiție socială, ca Miss USA și ca gazdă a emisiunii EXTRA”,mai spune familia.

Kryst a fost un avocat care a căutat să ajute la reformarea sistemului de justiție al Statelor Unite. Ea a primit trei diplome de la două universități. Originară din Carolina de Nord, Kryst a practicat litigii civile pentru o firmă de avocatură și a lucrat pentru a ajuta prizonierii care ar fi putut fi condamnați pe nedrept să obțină pedepse reduse, gratuit.

Kryst, care a fost autorizată să profeseze în două state, și-a câștigat diploma de drept și MBA la Universitatea Wake Forest și și-a finalizat activitatea de licență la Universitatea din Carolina de Sud, unde a fost sportivă.

Kryst a lucrat și ca corespondent pentru site-ul de știri de divertisment ExtraTV. Într-o declarație, compania care produce emisiunea spune: „Inimile noastre sunt frânte. Cheslie nu a fost doar o parte importantă a spectacolului nostru, ea a fost parte a familiei noastre. Cele mai profunde condoleanțe familiei și prietenilor ei.”

O sursă a declarat pentru New York Post că tânăra a lăsat un bilet de adio în care a spus că vrea să lase totul în seama mamei ei.

Sursă foto: dailymail.com

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233