dobroge.tv

Live

Un poliţist beat şi drogat a furat maşina unui curier pentru a ajunge acasă. În timpul liber, agentul era și diacon - VIDEO

31 ianuarie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Încă un caz revoltător ce are în prim plan un poliţist din Alexandria. Omul legii este cercetat penal după ce a furat maşina unui curier pentru a ajunge acasă. Acesta se urcase la volan beat şi drogat.

Incidentul s-a petrecut pe 29 ianuarie, la 6 dimineaţa, când poliţistul de 27 de ani a dorit să plece acasă de la o petrecere. Cum nu avea cum, a furat maşina unui curier care livra mâncare. Agentul a fost urmărit şi oprit în trafic chiar de colegii lui, după ce parcursese aproximativ cinci kilometri, conform Digi24.

Omul legii a fost testat pentru consum de alcool şi droguri, iar ambele teste au fost pozitive, spun anchetatorii. Poliţistul a fost dus la IML pentru a i se preleva probe. Din primele informaţii, el avea o alcoolemie de 0,35 miligrame în aerul expirat şi ar fi consumat heroină. Pe numele lui a fost deschis dosar penal.

"În referire la informațiile apărute în spațiul public, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman este abilitat să comunice următoarele:

La data de 29 ianuarie a.c., polițiștii din Teleorman au fost sesizați de către angajatul unei societăți comerciale din municipiul Alexandria despre furtul unui autoturism. Autoturismul a fost depistat în localitatea Nanov.În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că persoana care ar fi sustras autoturismul este un bărbat, de 27 de ani, polițist în cadrul Poliției municipiului Alexandria.

În urma testării, acesta avea o alcolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat și a ieșit pozitiv la substanțe psihoactive.Bărbatul fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice.A fost întocmit dosar penal pentru conducerea sub influența unor substanțe interzise și furt calificat.

Având în vedere calitatea celui cercetat, a fost dispusă declanșarea cercetării prealabile.

Până în prezent, reprezentantul societății comerciale nu a depus plângere la unitatea de poliție, cu privire la furtul autoturismului, după ce acesta i-a fost restituit, polițistii sesizându-se din oficiu",a transmis IPJ Teleorman, potrivit impactnews.ro.

Sursă foto: impactnews.ro.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233